Fenerbahçe, ara transferde dünya çapında bir 6 numara için düğmeye bastı. Sarı-lacivertliler, Manchester United’dan ayrılma kararı alan Hollandalı Donny van de Beek’in transferi için harekete geçti. Bu transfer için koyu Fenerbahçe taraftarı olan ünlü iş insanı Acun Ilıcalı bizzat devreye girdi.

Görenlerin aklını alıyor! Fenerbahçe, Arina’ya çok yaradı çok! Görenlerin aklını alıyor! Fenerbahçe, Arina’ya çok yaradı çok!

DONNY1

Championship ekibi Hull City’yi satın almasının ardından İngiltere’de çok iyi ilişkiler kuran Acun Ilıcalı, Donny van de Beek’in transferi için Manchester United’ın sahibi olan Glazer ailesiyle bizzat masaya oturacak.

A Milli Futbol Takımı, liderlik için Hırvatistan karşısında A Milli Futbol Takımı, liderlik için Hırvatistan karşısında

DONNY3 (1)

Acun Ilıcalı, Donny van de Beek’in şu anda piyasa değeri olan 10 milyon Euro’yu bizzat karşılayacak. 

Bu sezon sadece 2 maçta forma şansı bulan 26 yaşındaki futbolcu Manchester United’ın ligdeki kötü durumu ve teknik direktör Erik ten Hag ile ters düştüğü için ocak ayında kulüpten kesin olarak ayrılma kararı aldı. 

DONNY4

Acun Ilıcalı, ocak ayında transferin açılmasıyla İngiltere’den özel uçakla getireceği van de Beek için görkemli bir imza töreni düzenleyecek.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise Acun Ilıcalı’nın bu güzel jestine jestle karşılık vermek kararı aldı.

zajc

Ali Koç, Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın gözden çıkardığı Miha Zajc ve Miguel Crespo’yu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City’ye bedava verecek.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK