Star TV’de Çarşamba akşamlarının Çöp Adam’ı yeni sezona beklenen reytingle başlayamadı. Dizi için final kararı alındı. Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın başrollerini paylaştığı Çöp Adam 30. Bölümüyle ekranlara veda edecek…

Başarılı oyuncu Elçin Sangu, hayat verdiği ‘’Peri’’ karakterine veda etti. Sosyal medya paylaşımı herkesi duygulandırırken karakteri benimsemesi dikkatlerden kaçmadı.

Sangu, paylaşımına '‘Peri’ye veda ediyorum. Beni ne kadar yorduğunu hem de ne kadar sevdiğimi söyleyerek… Umarım hiç kimse onun kadar yalnız kalmaz bu hayatta ‘’ notuyla Peri’ye veda etti.

Paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu…

  • Peri’yi çok özleyeceğiz, verdiğin tüm emeklerin için teşekkürler. ?? Yolun açık olsun yeni projelerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz daima seninleyiz ?
  • Peri için sana çok teşekkür ediyorum, Elçin ? Çok iyi bir rol oynadı Çöp Adam’da. Ekranlarımıza her Çarşamba akşamları geldiğinin için teşekkür ediyorum. Peri’yle beraber çok mutlu ediyordunuz bize ve biz çok seviyorduk sizi ? İnanıyorum daha iyi, daha güzel ve başarılı bir proje çalacak kapını, inşallah! ?
  • Peri'yi özleyeceğim, şimdiye kadar verdiğin en iyi performanslardan biri.
  • Elveda Peri ??

Kaynak: HANDE DURMAZ