Dilan Polat, son dönemde gündemi meşgul eden isimlerden birisi. Hakkında birçok iddia ortaya atılan Dilan Polat, aynı zamanda Fenerbahçe'nin de sponsorları arasında yer alıyor. 15 Ağustos 2023 tarihinde Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ile Dilan Polat Şirketler Grubu arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Dilan Polat Şirketler Grubu, Fenerbahçe Opet'in tayt arkası sponsoru oldu. Bu anlaşmanın maddi detayları ise açıklanmadı. Yine Engin Polat, Engin Polat For Men Markası ile Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın sponsoru olmuştu. Bu anlaşma ise erkek voleybol takımının forma kol reklamı olarak yapıldı. Bu anlaşmanın da maddi detayları duyurulmadı. 

İsmail Kartal'dan Rıdvan Dilmen'e kıskançlık yanıtı! İsmail Kartal'dan Rıdvan Dilmen'e kıskançlık yanıtı!

DİLAN POLAT HAKKINDA İDDİALAR ORTAYA ATILDI

Ancak yaklaşık 1.5 ay sonrasında gazeteci Seher Sultan'ın Dilan Polat Şirketler Grubu hakkında başlattığı araştırma sonunda Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında olay iddialar ortaya atılmıştı. Hatta gazeteci Seher Sultan, ''Dilan Mücevherat ödediği vergi 15 bin TL sadece. Şirketin 6 aylık vergi ödemesi. (Haziran 2022-Ocak 2023 arası) Dilan Polat bizimle dalga mı geçiyor?'' bilgisini paylaşmıştı. Sultan ayrıca, ''Dilan Polat’ın tüm şirketlerine dair vergi beyannamelerini e-devletten incelemeye devam ediyoruz. 1 milyon TL’nin altında vergi tahakkuku var 2022 senesine dair. 66 bin TL vergi ödediği şirketi de var. Çerez parası!'' demişti.

Bu iddialar nedeniyle Ali Koç'un Dilan Polat Şirketler Grubu ile yapılan anlaşmayı iptal edeceği iddia edilmişti. Hatta Ali Koç'un bu yönde talimat verdiği belirtilmişti.

Nihat Kahveci ne demek istedi?  'Fenerbahçe için ligi ileri sarmak istiyorum' Nihat Kahveci ne demek istedi? 'Fenerbahçe için ligi ileri sarmak istiyorum'

SPONSORLUK DEVAM EDİYOR

Gelinen noktada 2 Ekim Pazartesi günü itibariyle Fenerbahçe'nin Dilan Polat Şirketler Grubu ile yaptığı sponsorluk anlaşması devam ediyor. Fenerbahçe'nin resmi sitesinde de Dilan Polat'ın sponsorlar arasında yer aldığı görülüyor. Yine Engin Polat ile yapılan anlaşma da devam ediyor. Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın sponsorları arasında Engin Polat yer almaya devam ediyor.

Batuhan Karadeniz: 'Fenerbahçe hunharca oynuyor' Batuhan Karadeniz: 'Fenerbahçe hunharca oynuyor'

SPONSORLUK LANSMANI YAPILMADI

Yapılan iki anlaşmanın da lansmanı yapılmadı. Ağustos ayında duyurulan anlaşmanın detayında, ''Sponsorluk anlaşmasının imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır.'' ifadeleri yer aldı. Fakat her iki anlaşma için de imza töreni düzenlenmedi.

SPONSORLUK İPTAL EDİLEMİYOR

Ali Koç'un Engin Polat ve Dilan Polat hakkında verdiği talimat haberi resmi olarak yalanlanmadı. Fakat gelinen noktada bir anlaşma iptali de gerçekleşmedi. Bunun üzerine bazı taraftarlar, sponsorluğun maddi şartları nedeniyle iptal edilemediğini öne sürdüler.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Dilat Polat, Engin Polat ile evlidir. Instagram paylaşımına göre 2023 yılında 16. evlilik yıl dönümlerini kutladılar. Çiftin iki çocuğu vardır. Ünlülerin doğum fotoğrafçılığını yapan Dilan Polat, 2017'de Dilan Polat güzellik merkezlerini kurmuştu. Dilat Polat güzellik merkezleri kısa sürede her yere yayılmıştır. Dilan Polat'ın Instagram adresinde 6.9 milyon takipçisi bulunmaktadır. 

Açıklamaları, harcamaları ve yardımlarıyla çok konuşulan Dilan Polat, son olarak AVM'de bazen günde 750 bin TL harcadığını açıklamıştır. Yine her ay 1 milyon TL yardımda bulunduğunu da belirtmiştir.

Galatasaray mı sonu oldu? Tolunay Kafkas kovuldu! Rıza Çalımbay geliyor Galatasaray mı sonu oldu? Tolunay Kafkas kovuldu! Rıza Çalımbay geliyor

FENERBAHÇE ANLAŞMAYI BÖYLE DUYURDU

Fenerbahçe, Dilan Polat anlaşmasını böyle duyurdu:

''Kulübümüz, Kadın voleybolunun ülkemizdeki lokomotifi Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın “Tayt Arkası Sponsorluğu” için Dilan Polat Şirketler Grubu ile anlaşma sağladı.

Dilan Polat Şirketler Grubu logosu, Kulübümüzün ulusal ve uluslararası arenadaki en önemli markalarından biri olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın 2023-2024 sezonu boyunca maç taytlarının arkasında yer alacak.

Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor; Sarı Meleklerimizin başarılarla dolu bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.

Sponsorluk anlaşmasının imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır.

Hadise dünyaca ünlü şarkıcıyla buluştu! Dakikalarca sohbet etti, elini hiç bırakmadı Hadise dünyaca ünlü şarkıcıyla buluştu! Dakikalarca sohbet etti, elini hiç bırakmadı

Dilan Polat Şirketler Grubu Hakkında:

2015 yılında, Dilan Polat ve Engin Polat tarafından kurulan Dilan Polat Şirketler Grubu, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla yatırımlar gerçekleştirmiş, kısa sürede hizmet verdiği tüm sektörlerde ilklere ve büyük başarılara imza atmıştır.

Dilan Polat Şirketler Grubu, Türkiye ekonomisine önemli katkıları bulunan şirketleri bünyesinde barındırmaktadır. Bu şirketlerden Dipomed markası ile 20’den fazla ülkeye cihaz ihracatı sağlayarak ülkeye önemli döviz getirileri sağlamakta ve Dilan Polat Güzellik Merkezi ile 100 den fazla şube de binlerce kadına istihdam sağlamaktadır. Dilan Polat Şirketler Grubu, aynı zamanda Türkiye’nin ve bölgenin lider kozmetik markası olan Rise & Shine markasının ana hissedarıdır. Dilan Polat Şirketler Grubu, inşaat, eğitim ve mücevher sektörlerinde yaptığı yatırımlar ile de yeni iş istihdamları sağlamaya ve Türk ekonomisine katkıda bulunmaya devam etmektedir.''

Editör: Orhan Duman