Fenerbahçe ile sezona 14’te 14 ile giren teknik direktör İsmail Kartal, mütevazı kişiliğiyle de dikkat çekiyor.

Kartal’ın eski takım arkadaşı ve şu anda ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’e mesajı dikkat çekti.

Nihat Kahveci ne demek istedi?  'Fenerbahçe için ligi ileri sarmak istiyorum' Nihat Kahveci ne demek istedi? 'Fenerbahçe için ligi ileri sarmak istiyorum'

ISMAIL3 (1)

Rıdvan Dilmen, 1988-89 sezonunda şampiyon olan kadroda birlikte forma giydikleri İsmail Kartal ile seremonide yan yana fotoğrafı paylaşarak “1988-1989 Şampiyon Fenerbahçe ? ? Ya İsmail( Arap)! Bu takımı kıskandım ben! Sen Hocam???” twitini attı.

Galatasaray mı sonu oldu? Tolunay Kafkas kovuldu! Rıza Çalımbay geliyor Galatasaray mı sonu oldu? Tolunay Kafkas kovuldu! Rıza Çalımbay geliyor


Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise Rıdvan Dilmen’in gönderisine “Bu formayı sevenler kıskançlık nedir bilmezler; Fenerbahçe mutlu olsun bize yeter hocam” yanıtıyla hem camiayı hem taraftarları duygulandırdı.


İsmail Kartal ve Rıdvan Dilmen’in birlikte formasını giydikleri Fenerbahçe, 1988-89 sezonunda 36 maçta 29 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 93 puanla şampiyon olmuştu.

Batuhan Karadeniz: 'Fenerbahçe hunharca oynuyor' Batuhan Karadeniz: 'Fenerbahçe hunharca oynuyor'

FENER1 (1)


En yakın rakibi Beşiktaş’a 10 puan fark atan Fenerbahçe ayrıca 103 golle lig rekoru kırmıştı.  

O sezon Rıdvan Dilmen 21 golle yıldızlaşırken İsmail Kartal da savunmada oynamasına karşın 2 kez fileleri havalandırmıştı.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK