Nihat Kahveci, Konyaspor - Beşiktaş ve Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçları sonrasında yaptığı açıklamalarda görüşlerini paylaştı. Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Beşiktaş'a yönelik sert eleştirilerde bulunurken, Fenerbahçe'yi övmekten geri kalmadı. İşte Nihat Kahveci'nin maç sonrası yorumları...

SÜper Lig'de dün oynanan maçlarda Beşiktaş deplasmanda Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe ise evinde Çaykur Rizespor'u 5 golle yendi. Nihat Kahveci ise Beşiktaş'ı ağır eleştirirken, Fenerbahçe bol bol övgüler yağdırdı.

NİHAT KAHVECİ'DEN BEŞİKTAŞ'A AĞIR ELEŞTİRİ!

Ritimsiz keyifsiz bir maç oldu, çok yan pas gördük.ÇOk kenar ortası gördük. Ama bizi heyecanlandıran pozisyon olmadı. Bir tanesinde Rosier, Rashica'nın önüne attı, Rashica kesti ki tek yaptığı olumlu hareket oydu. Rashica çalımı filan dedik ama Rashica çalım atmıyo sahanın içinde kötü oynuyor ama orda kesti talihsiz bir şekilde Uğurcan kendi kalesine gol attı..

14’te 14! Şimdi Fenerli olmak vardı anasına satayım… 14’te 14! Şimdi Fenerli olmak vardı anasına satayım…

FENERBAHÇE'YE ÖVGÜLER!
Gümbür gümbür gidiyor Fenerbahçe...

En son mağlubiyeti bana Kimse bana kızmasın 16 maç olmuş Galatasaray deplasmanı..
 O günden bu güne kadar resmi maçlarda mağlubiyeti yok. Her şey yolunda..

Zehra Güneş’in gizli aşkı ortaya çıktı! 12 yıldan beri sürüyormuş Zehra Güneş’in gizli aşkı ortaya çıktı! 12 yıldan beri sürüyormuş

Benim elimde olsa ligi biraz ileri sarmak istiyorum. Galatasaray - Fenerbahçe, Beşiktaş - Fenerbahçe, Beşiktaş - Galatasaray bu maçlar gelsin istiyorum. 
Ligin ilk iki sırası haklı bir şekilde orda. Kadro kalitesi yıldızlar..

Bana göre Fenerbahçe, Galatasaray'dan da iyi oynuyor..

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ