Fenerbahçe, bu sezon durdurulamıyor. İsmail Kartal ile Süper Lig'de sekiz maçta sekiz galibiyet alınırken, Avrupa'da da sekiz maçta sekiz galibiyet alınarak adeta rekor kırıldı. İsmail Kartal, 16 maç sonunda 3 puan ortalaması yakaladı. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yola devam ediliyor. Sezon başında yapılan doğru transferlerin meyvesi alınmaya başlandı. Sarı-lacivertli taraftarlar şampiyonluğa kilitlendi. Başkan Ali Koç'un alınan skorlardan dolayı keyfi yerinde. Ekonomik anlamda da takımı düzlüğe çıkaracak bir proje ortaya koyan Başkan Ali Koç, gelecek sene borcun sıfırlanacağını öngörüyor.

Burak Yılmaz, Gazeteyazıyor'u doğruladı! Teklifi açıkladı Burak Yılmaz, Gazeteyazıyor'u doğruladı! Teklifi açıkladı

ŞAMPİYONLAR LİGİ VE TRANSFER GELİRLERİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonun şampiyonlukla tamamlanması durumunda Şampiyonlar Ligi'nden kasaya girecek paranın en az 40 milyon Euro olacağını hesaplıyor. Ayrıca sponsorluk gelirlerinin de en az yüzde 30 düzeyinde artacağını öngörüyor. Bu durum kulübün kasasına ciddi bir gelirin daha gireceğine işaret ediyor. Ama asıl bunun yanında takımda performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken isimler.

16'da 16 yaptı! Her kıtada, her sahada, her şekilde Fener 16'da 16 yaptı! Her kıtada, her sahada, her şekilde Fener

FERDİ KADIOĞLU, SEBASTIAN SZYMANSKI VE JAYDEN OOSTERWOLDE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün kasasına ciddi gelirin ise futbolcu satışlarından gireceğini düşünüyor. Kulüpte görev aldığından beri futbolcu satışlarıyla kulübe büyük bir ekonomi gelir sağlayan Ali Koç, bunu gelecek senede de sürdürmekte kararlı. Bu sefer ise transferin gözde isimlerinin Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski olacağını düşünüyor. Çünkü şimdiden dev takımların scout ekipleri, Fenerbahçe maçlarına akın ediyor. Bu durum Ali Koç'u bir yandan üzse de ekonomik anlamdaki tek kurtuluşun futbolcu satışından elde edilecek gelir olduğunu düşünen Başkan Koç, B planını hazırlamaya koyuldu. Şimdiden gözde isimler Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski'nin alternatifleri için çalışmalara başlanması talimatını verdi. Ali Koç, bu iki oyuncunun dışında Jayden Oosterwolde'nin de gelecek haftalarda performansını daha da yukarı çıkaracağını ve Avrupa ekiplerinin Hollandalı oyuncu için sıraya gireceğini düşünüyor. Toplamda önümüzdeki yaz sezonunda kulübün kasasına futbolcu satışından 100 milyon Euro'nun girmesini planlıyor.

Fenerliler bayram edecek! Ali Koç, golcünün efsanesini transfer ediyor Fenerliler bayram edecek! Ali Koç, golcünün efsanesini transfer ediyor

STAT SPONSORLUĞU İÇİN DE 2024-2025 SEZON SONU BEKLENİYOR

Fenerbahçe'de Yıldız Holding ile 2015 yılında stat sponsorluğu anlaşması imzalanmıştı. 90 milyon dolar karşılığında yapılan anlaşma, 2024-2025 sezonu sonunda bitecek. Bu tarihten itibaren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şimdiye kadar yapılmamış bir stat isim sponsorluğu yapmanın hayalini kuruyor. Yıllık en az 15 milyon Euro getirecek bir anlaşma yapılması planlanıyor.

TARİH YAZDILAR! Arsenal'dan 8 yıl sonra bir ilk TARİH YAZDILAR! Arsenal'dan 8 yıl sonra bir ilk

BORÇ 7 MİLYAR 686 MİLYON LİRA

Fenerbahçe Kulübünün 2022 Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda borcun 7 milyar 686 milyon lira olduğu açıklanmıştı. Ali Koç, uzun süreye yayılan bu ekonomik planlama sayesinde 2024-2025 sezon bitimiyle beraber, Fenerbahçe'nin borcunun sıfırlanacağını düşünüyor.

Editör: Orhan Duman