Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde bu sezon 14’te 14 yapan Fenerbahçe, şimdiden ara transfer çalışmalarına başladı.

BATSHUAYI-1

Tüyosu olan kazanır! 8 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 8 Ekim at yarışı tahminleri

Sarı-lacivertliler, yedek kaldığı için sürekli sorun çıkaran ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek Michy Batshuayi ile ocak ayında yolları ayıracak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, forvete taraftarların sevgilisi olan bir ismi getirecek.

MURIQI (1)-1

Başkan Ali Koç, 2019-20’de Çaykur Rizespor’dan transfer edilen ve 36 karşılaşmada 17 gol atan Vedat Muriqi’i geri getirecek.

Futbol dünyası şokta! Messi'ye ne oldu? Futbol dünyası şokta! Messi'ye ne oldu?

MURIQI2 (1)

Fenerbahçe’den 2020’de  21 milyon Euro’ya Lazio’ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalya’da aradığını bulamamıştı.

MURIQIMALLORCA (1)

30 Haziran 2022’de 1 milyon Euro karşılığında kiralandığı Mallorca’ya sezon başında 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Vedat Muriqi, İspanya’da da mutlu değil.

Konferans Ligi şampiyonluk oranları açıklandı! Fener kaçıncı? Konferans Ligi şampiyonluk oranları açıklandı! Fener kaçıncı?

29 yaşındaki futbolcu, 9 maçta 4 gol, 2 asistle büyük katkı verdiği Mallorca’nın İspanya Ligi’nde sadece 8 puan toplamasından rahatsız.

MURIQIMALLORCA2

Düşmeme mücadelesi veren değil, lig ve Avrupa’da ses getiren bir takımda oynamak isteyen Vedat Muriqi, bu nedenle Mallorca’dan ayrılmak istiyor.

Deneyimli forvetin bizzat arayıp, “Ben Fenerbahçe’ye dönmek istiyorum” dediği Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un eski oyuncusunu ocak ayında yaklaşık 6 milyon Euro’ya transfer edeceği belirtiliyor.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK