ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programı, Mahmut Özer'in paylaştığı hikayesi ile büyük ilgi çekti. Özer, eşi ile köy muhtarı Cengiz Coşkun'un davranışlarından rahatsız olduğunu belirtirken, bazı mesajları da ele geçirdiğini açıkladı. İkinci olarak, eşi ile aralarında bir kavga yaşandığını ve bu kavga sonrasında eşinin evi terk edip ablasının yanına gittiğini anla

Eşi 24 yaş büyük köy muhtarıyla kaçtı, anlattıklarıyla Esra Erol'u da şaşırttı: "Sabahları yüzümü, akşamları ayaklarımı yıkardı"

24 YAŞ BÜYÜK KÖY MUHTARIYLA KAÇTI

34 yaşındaki eşi Naciye Özer'in daha sonra kendisinden 24 yaş büyük köy muhtarı Cengiz Coşkun ile kaçtığını öğrenen Mahmut Özer büyük bir şok yaşadı.

"EŞİMİN GİZLİ BİR TELEFONU VARMIŞ"

Mahmut Özer, "Aslında eşim o gün kavga ettiğimizde ablasının yanına gitmiyor. Ben ablasına gittiğini zannediyordum, ancak sonradan öğrendim ki ablasının yanına gitmemiş. O gün muhtara telefon açmış, muhtar da onu alıp Konya'ya getirmiş" şeklinde konuştu. Ayrıca, eşinin gizli bir telefonu olduğunu da sonradan öğrendiğini belirtti.

Mahmut Özer, eşinin evi terk ettiği günün ertesinde muhtarla kiraz işine gittiklerini ifade etti. Ancak muhtara "Sen mi götürdün?" diye sorduğunda, muhtarın bunun haberinin olmadığını ve kendisinin getirmediğini söylediğini belirtti. Daha sonra muhtarın da köyden ayrıldığını aktardı.

"TELEFONDA 'AŞKIM, BİTANEM, CANIMIN İÇİ' DİYE SESLENİYOR"

Mahmut Özer, Esra Erol'un "Peki eşin kaybolduktan sonra seninle iletişim kurdu mu?" sorusuna cevap verirken, eşiyle hala iletişim halinde olduğunu ifade etti. Karısının kendisine hala "Aşkım, bitanem, canımın içi" gibi sevgi dolu kelimelerle hitap ettiğini belirtti. Ancak Özer, eşinin pişman olduğunu ancak Cengiz yüzünden geri dönmediğini iddia etti. Ayrıca, eşinin Cengiz yanında olmadığı zamanlarda dönmek istediğini ancak Cengiz'in yanında farklı bir tavır sergilediğini aktardı. Mahmut Özer, çocuklarının evde annelerini beklediğini de söyledi.

adamn

Kaynak: MYNET