Mauro Icardi için transfer iddiaları gündemden düşmüyor. İtalyan transfer bombacısı Gianluca Di Marzio'nun, "Erden Timur gitti, Icardi ayrılacak." iddiasının ardından Çizme basını bir anda Galatasaray'ın Arjantinli gol makinesinin etrafına üşüştü.

Fiorentina Sportif Direktörü Daniele Prade'nin Mauro Icardi'nin adını vermemesine rağmen onun gibi bir forvet aradıklarını işaret eden açıklamaları İtalyan basınını harekete geçirdi.

ARANAN GOLCÜ BULUNDU İDDİASI

İtalyan gazeteci Alessandro Vocalelli, Fiorentina'nın aradığı golcünün Icardi olduğunu iddia etti. La Gazzetta Dello Sport'a verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:

Özellikleri, tecrübesi, yaşı, gol atma alışkanlığı ve ligimizi bilmesi açısından Mauro Icardi en doğru aday. Arjantinli, sorunlarının yarısını bir anda çözecek olan Fiorentina için ideal olacaktır. Kısacası, kimsenin doğrudan onu İtalya'ya dönmeye ikna etmemesi neredeyse şaşırtıcı. 

Vocalelli'nin bu açıklamasının hemen ardından Fiorentina'nın forveti Valeri Bojinov, La Nazione ile yaptığı röportajda önemli açıklamalar yaptı. Tecrübeli forvet Galatasaray'ın golcüsü için istenen paranın verilmesinin doğru olduğunu savundu.

Bojinov, "Icardi için istenilen parayı girerim. Fiorentina'nın tarihi her zaman harika forvetlerle karakterize edilmiştir. Bence Mauro ideal olacak. Serie A'da onun gibi biri hala 20 gol atabilir. Tabii ki, maliyetler yüksek. Ama oyunun buna değer olduğunu düşünüyorum. Futbolda güçlü bir forvete sahip olmak her şeydir: Olympiakos'un Atina'daki finali nasıl kazandığını bir  düşünün." ifadelerini kullandı.

Muhabir: SERKAN BAYAR