Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu İrfan Can Kahveci’nin geleceği hakkında sıcak günler yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 29 yaşındaki milli orta saha oyuncusuna şu ana kadar sözleşme uzatma teklifi yapılmamıştı. Alacağı karar merakla beklenen başarılı oyuncu için sürpriz bir gelişme yaşandı.

İRFAN CAN KAHVECİ, SEVILLA’YA GİDİYOR

Yaz transfer döneminde İspanyol devi Sevilla ile ciddi bir şekilde adı anılan İrfan Can Kahveci rötarlı da olsa Endülüs ekibine transfer olmaya hazırlanıyor. İspanyol basınında yer alan habere göre; Sevilla, haziran ayında serbest kalacak olan İrfan Can Kahveci ile prensip anlaşmasına vardı. Kırmızı-beyazlı ekibin, yıldız oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı haberin ayrıntılarında yer aldı.

İrfan Can Kahveci’nin Sevilla’dan kazanacağı ücrette belli oldu. Buna göre; milli orta saha oyuncusu, İspanyol kulübünden sezonluk net 2.1 milyon euro kazanacak.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

2020-2021 sezonunda bu yana Fenerbahçe forması giyen ve dönem dönem büyük eleştirilerin kurbanı olan İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertlilerde şu ana kadar tüm kulvarlarda 138 resmi maçta boy gösterdi. 1.80 boyundaki yıldız oyuncu, bu mücadelelerde 30 gol ve 28 asist üretmeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ