Show TV’nin MF Yapım imzalı, yayınlandığı günden itibaren izleyicilerin gönlünde taht kuran dizisi “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dün akşam ekranlara gelen yeni sezonuyla milyonları ekrana kilitledi. Hem oyunculuk performanslarıyla, hem de güçlü hikayesi ve çarpıcı anlatım diliyle ekranlarda bahar fırtınası estiren dizi, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonuyla da reyting sıralamasında AB ve ABC1 20+ gruplarında adını zirveye yazdırdı.

SAATLERCE TT OLDU

‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın on yedinci bölümü ABC1 20+ grubunda 7,90 izlenme oranı 21,16 izlenme payı, AB’de 7,29 oranı 22,32 izlenme payı elde ederek birinci olurken; Total’de ise 5,83 izlenme oranı 16,66 izlenme payı elde etti.

Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? sosyal medyada da izleyicilerin büyük beğenisi toplarken, #bahar etiketi 9 saat 35 dakika boyunca gündem konusu oldu. Uzun bir aradan sonra Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’la ekranlara dönen Büşra Pekin7 saat 45 dakika TT listesinde yer alırken, hayat verdiği Süreyya karakteri ise 4 saat 55 dakika listede kaldı.

HERKESİ EKRANA KİLİTLEDİ

Geçirdiği ölümcül kazanın etkilerini henüz atlatamayan ve anne-babasının boşanmasında da fazlasıyla etkilenen Umay8 saat 20 dakika boyunca X’te gündem konusu olurken; Bahar’la ayrı kaldıkları dönemde yolları Süreyya’yla kesişen ve nihayet kalplerinin sesini dinleyip Bahar’la bir araya gelen Evren karakteri ise 3 saat 10 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Timur ve Nevra’nın yanlarına taşınmasıyla, geçmişte Bahar’ın yaşadıkları deneyimleyen Rengin ise 2 saat boyunca gündem konusu oldu.

Biiiii-1

HEYECAN DOLU GELİŞMELER YAŞANDI

atv ekranlarında dördüncü bölümüyle izleyicisiyle buluşan Bir Gece Masalı, “Tüm Kişiler” kategorisinin çok izlenen yapımı oldu. Yapımcılığını NGM’nin üstlendiği başrollerini Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un paylaştığı dizi hem reytinglere hem de sosyal medyaya damgasını vurdu.

Mahir ile Canfeza’nın birlikte Asaf Bey Konağı’na gelişleri tüm dengeleri değiştirdi. Yayın boyunca sosyal medyada trend listesinde kalan dizi, Burak
Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un sahnelerine beğeni dolu yorumlar aldı. Heyecan dolu gelişmelerin yaşadığı dizi izleyiciyi ekrana kilitledi. Beğeniyle izlenen dizinin geçtiğimiz akşam yayınlanan dördüncü bölümü Tüm Kişiler’de %7,17 reyting ve %20,75 izlenme payı alarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY