Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü Jose Mourinho için transfer iddiası ortaya atıldı. Süper Lig'de ve Avrupa'da eleştirilerin odağı haline gelen Jose Mourinho, Fenerbahçe taraftarlarını tam anlamıyla mutlu edebilmiş değil. Taraftarlar oynanan oyundan pek de memnun değil. 

Mourinho Lille Fb-1

MOURINHO SÜREKLİ GÜNDEMDE

Jose Mourinho yaptığı açıklamalar ve geçtiğimiz lig maçında elindeki laptopu kameraların karşısına koyarak bir pozisyon için hakemi eleştirmişti. Mourinho'nun hareketi hem Türk futbolu hem de dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

1723324346324 Jose Mourinho Adana

EVERTON'DA MOURINHO SESLERİ

 Amerikalı iş insanı Dan Friedkin’in, Everton’ın sahibi Farhad Moshiri ile yaptığı anlaşmayla kulübün %94,1 hissesini satın almasından sonra gözler Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'ya çevrildi.

Mourinho Lugano

Geçtiğimiz dönemlerde Premier Lig ekibi Everton'u çalıştıran teknik adam yeniden adı Everton ile anılmaya başladı. Everton kötü gidişatı durdurmak için çareyi Mourinho'da bulduğu belirtildi.

Mourinho Lillee

İngiliz basınında çıkan haberlere göre sene sonunda Everton'ın Jose Mourinho için devreye gireceği öne sürüldü. Konuya ilişki Jose Mourinho cephesinden açıklama yapılmadı.
 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ