Son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray’da bu başarının kazanılmasında en büyük pay sahiplerinden biri olan Victor Nelsson, bu sezon performansıyla vasatı aşamadı. Bir anda eleştiri oklarının hedefi haline gelen Danimarkalı oyuncunun bileti kesildi.

VICTOR NELSSON İÇİN AYRILIK KARARI VERİLDİ

Galatasaray’da ara transfer dönemi için şimdiden kollar sıvandı. Özellikle sağ bek pozisyonuna takviye yapmayı amaçlayan sarı-kırmızılılar gidecek oyuncuları da netleştirmeye başladı. Son gelen bilgilere göre; Galatasaray Yönetimi ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Victor Nelsson’un satılması yönünde karar aldı. 26 yaşındaki başarılı stoperin ara transfer döneminde transferi için her türlü kolaylığın sağlanacağı öğrenildi.

PİYASA DEĞERİ 17 MİLYON EURO

2021-22 sezonu başında Galatasaray’a transfer olan Victor Nelsson’un o dönem piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak gösteriliyordu. Cimbom’un 7 milyon euro bonservis bedeli ödediği Viking’in güncel piyasa değeri ise 17 milyon euro olarak gösteriliyor.

134 KEZ FORMAYI SIRTINA GEÇİRDİ

Galatasaray’da 4’üncü sezonunu geçiren Victor Nelsson, parçalı formayı 134 resmi maçta terletti. Deneyimli savunmacı, bu mücadelelerde 4 kez gol sevinci yaşarken takım arkadaşlarına 1 kez de asist yapmayı başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ