Dünya

'Dünyanın en güzel kızı' Kristina büyüdü de 18 yaşına bastı!

2015 yılında henüz 9 yaşındayken “dünyanın en güzel kız çocuğu” seçilen Kristina Pimenova artık 18 yaşına bastı ve kocaman bir kız oldu. Moskova’da dünyaya gelen Kristina, şimdilerde ailesiyle birlikte yerleştiği Kaliforniya’da modellik yapıp, iyi bir oyuncu olmaya çalışıyor.

Loading...

Abone Ol

Eski futbolcu Ruslan Pimenov ve eski model Glikeriya Shirokova’nın kızı olarak Moskova’da dünyaya gelen ve 4 yaşından itibaren modellik yapan Kristina Pimenova, artık rüştünü ispat etmiş bir genç kız.

2015 yılında “dünyanın en güzel kız çocuğu” seçilene sayısız derginin kapağını süsleyen Kristina, şimdilerde bir yandan modellik yaparken, diğer yandan eğitimini aldığı oyunculukta da zirveye yürümeye çalışıyor.

Kristina'nın babası Ruslan Pimenov, Lokomotiv Moskova'da uzun yıllar futbol oynadı.  Annesi Glikeriya Shirokova ise modeldi.

Ailesiyle birlikte ABD’nin Kaliforniya eyaletine taşınan Kristina Pimenova, şimdiye kadar iki filmde rol aldı.

1. 68 boyundaki Kristina Pimenova 18 yaşında da güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor.

Tam bir deniz tutkunu olan Kristina, bulduğu her fırsatta kendini serin sulara bırakırken, yüzmede de usta olduğunu gösteriyor.

Rus model, denize olan tutkusunu anlatırken, "Bir daha dünyaya gelmek mümkün olursa, deniz kızı olmak isterim" diye ifade ediyor.

{ "requests": { "pageview": "https://cdn.p.analitik.bik.gov.tr/tracker1.js?website_id=277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5&host_url=//277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5.collector.p.analitik.bik.gov.tr" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }