Eski manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı Ayşe'nin kendisinden telefonunu almak istediği için şiddet gördüğünü ve balkona kilitlenerek polis çağırarak kurtulduğunu açıklamıştı.

Deniz Akkaya'dan çok konuşulacak açıklama

Olayların ardından Ayşe devlet korumasına alınmıştı. Ayşe'nin babası Efe Önbilgin ise kızının Sosyal Hizmetler Kurumu'nda ya da annesinin yanında kalmak istemediğini belirterek, velayet davası açmıştı.


Deniz Akkaya derin yırtmaçlı kıyafetiyle göz kamaştırdı

İstanbul 4. Aile Mahkemesi, yapılan değerlendirme sonucunda Ayşe'nin babasına teslim edilmesine karar verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın raporunda da Ayşe'nin babasıyla kalarak eğitimine devam etmek istediği ifade edildi.

akkaya kızı

Ayşe Önbilgin gece saatlerinde babası Efe Önbilgin tarafından teslim alındı. Avukatı Şeyda Yıldırım, bu anın görüntüsünü paylaşarak şunları yazdı: “8.05.2024 tarihinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine Sarıyer Çocuk Büro Amirliğince Marmara Çocuk Destek Merkezi’ne teslim edilen Ayşe İstanbul 4. Aile Mahkemesi ve İstanbul 3. Çocuk Mahkemesi’nin 14.06.2024 tarihli kararları doğrultusunda az önce babası Efe Önbilgin tarafından teslim alındı. Devam eden yargılama süreçleri ve mevcut yayın yasağı kararları nedeniyle sadece bu kadar bilgi vermekle yetiniyor ve mutluluğumuzun resmini sizlerle paylaşmak istiyorum... Başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız, Marmara Çocuk Destek Birimi, değerli hocalarımız, tüm personel ve Ayşe’nin üstün yararı için emek veren herkese teşekkür ediyoruz... Henüz hiçbir şey bitmiş değil ama bugünün Ayşe’nin yeni hayatının ilk günü olması ve önündeki uzun yıllarda yüzünün hep gülmesi tek dileğimizdir.”

Kaynak: HABER MERKEZİ