Süper Lig devi Beşiktaş'ın yeni yıldızı Rafa Silva kulübe imza attığı andan şu ana kadar performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelmeyi başardı. Siyah-beyazlılarda farkını ortaya koyan ve performansıyla göz dolduran Portekizli oyuncu eski kulübünü krize soktu.

RAFA SILVA PİŞMANLIĞI YAŞATTI

Portekiz devi Benfica'da 8 yıllık serüvenine son veren Rafa Silva sürpriz bir karar alarak ülkemize transfer olmuştu. Avrupa'nın birçok dev kulübünün talip olduğu yıldız oyuncu tercihini Beşiktaş'tan yana kullanmıştı. Kulübe adım attığı ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çeken 31 yaşındaki oyuncu, Benfica'da yaşanan krizin başrolü oldu. Portekiz basınında yer alan habere göre; Rafa Silva'nın Beşiktaş'taki performansının ardından kırmızı-beyazlı ekip büyük bir pişmanlık yaşıyor. Başarılı 10 numaranın istediği ücreti vermeyen Benfica yönetiminin bu kararından dolayı şimdiden pişman olduğu ve Silva'nın yerini dolduramadıkları takdirde taraftarın tepkisinden çekinmeye şimdiden başladıkları iddia edildi.

TÜM MAÇLARDA KATKI VERDİ

Beşiktaş formasıyla henüz sadece 3 resmi maça çıkan Rafa Silva bu mücadelelerde skorer kimliğini öne çıkarmayı başardı. Portekizli oyuncu, siyah-beyazlı formayı giydiği 3 mücadelede 3 gol ve 1 asist üretmeyi başardı. 1.72'lik dünya yıldızı, Galatasaray'ı 5-0 ile geçtikleri tarihi Süper Kupa finalinde takımı adına 1 gol ve 1 asist üretmişti. 

Editör: Bedirhan Altundağ