Geçtiğimiz sezonu Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'de tamamlayan ve yeni sözleşme imzalamayarak bir diğer Süper Lig devi Galatasaray'a imza atan Michy Batshuayi adeta bin pişman etti. Belçikalı yıldız eski takımında mumla aranan isim haline geldi.

MICHY BATSHUAYI PİŞMANLIĞI YAŞATTI

2 sezonluk Fenerbahçe kariyerinin ardından sürpriz bir karar alarak Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi, sarı-lacivertlilere büyük bir pişmanlık yaşattı. İstediği imza ücretini alamadığı için Kanarya'dan ayrılan golcü oyuncu, dün gece gündem oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2 maç sonunda Fransız ekibi Lille'ye elenen Fenerbahçe'de taraftarlar takımın santrforları Edin Dzeko, Cenk Tosun ve Youssef En-Nesyri'ye sosyal medya üzerinden tepki gösterdiler. Birçok taraftar, Batshuayi'nin bu 3 oyuncudan da daha iyi ve faydalı olduğunu söyleyerek yönetime 31 yaşındaki oyuncuyu takımda tutamadıkları için sert ifadelerle yüklendiler.

GALATASARAY KARİYERİNE MUHTEŞEM BAŞLADI

Michy Batshuayi, Galatasaray forması ile Süper Lig kariyerine oldukça iyi bir başlangıç yaptı. 1.85'lik yıldız oyuncu, takımının ilk hafta maçında Hatayspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadelede oyuna 70'inci dakikada girmiş ve 90'ıncı dakikada takımına 3 puanı getiren golü atmıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ