Manchester City’nin skandallarla dolu yaşam süren sağ beki Kyle Walker, Sun gazetesine oldukça ses getiren bir röportaj verdi. 2017 yılında 53 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Tottenham'dan City'ye geçiş yapan 33 yaşındaki futbolcu, Sun gazetesine verdiği röportajda, seks skandalları ve karısını nasıl aldattığına yönelik itiraflarda bulundu. 

İşte, görüşmediği 31 yaşındaki eşi Annie’den 4’üncü çocuğunu bekleyen, manken Lauryn Goodman’la (33) olan ilişkisinden ise 2 çocuğu bulunan İngiliz milli futbolcu Walker’ın itiraflarından öne çıkanlar: 

‘APTALCA KARARLAR ALDIM, YAPTIĞIM KORKUNÇTU; ANNİE’Yİ ALDATTIĞIM İÇİN PİŞMANIM’


“Aptalca kararlar aldım. Annie’yi aldattığım için pişmanım. Yaptığım şey korkunçtu ve tüm sorumluluğu üstleniyorum. Aptalca bir seçim ve aptalca kararlar verdim. En azından kendimi açıklayabileceğim ve karıma ve çocuklarıma çaresizce ihtiyaç duydukları ve hak ettikleri mahremiyeti verebileceğimden umutluyum.

Yaptıklarım birçok insana büyük acı verdi. Üzgünüm çünkü bir aile olarak bunun olmaması gerekiyor. Bu kadar sevdiğim birine nasıl zarar verebilirim? Bu, kendi içimde bulmam gereken bir şey.

'YALAN! ‘SANA BİR ŞEY SÖYLEMEM GEREKİYOR KARICIĞIM, TEK GECELİK BİR İLİŞKİ YAŞADIM’


Lauryn 2020'de benden bir erkek çocuk doğurdu ve daha sonra babasının ben olduğumu kamuoyuna duyurdu. Haber çıkmadan önce Manchester City'nin antrenman sahasından eşim Annie'yi arayıp onu uyardım. Ona, ‘Sana bir şey söylemem gerekiyor. Biriyle tek gecelik ilişki yaşadım’ dedim. Daha sonra ona bebekten bahsettim.

Kasık ameliyatı geçirmek için Ekim 2022'nin başlarında Londra'ya gittiğimde Lauryn Goodmann'la bir kez daha birlikte oldum. Bu ne kasıtlı ne de önceden planlanmış bir şeydi ama onunla yattım.

‘LAURYN, 2023’TE TÜM İLİŞKİYİ KARIMA İTİRAF ETTİ VE YALANIM ÇÖKTÜ; BU BARDAĞI TAŞIRDI’


Lauryn’in ikinci kez hamile olduğunu anı da hatırlıyorum. Antrenman sahasında üst kata çıktığımda ondan bir telefon aldım. O sırada bir fizyoterapistle görüşüyordum. Neredeyse bayılacaktım. 2023'te, Lauryn tüm ilişkiyi karıma itiraf etti ve yalanım çöktü. Hamilelik, devenin sırtını kıran bardağı taşıran damla oldu.

Gerçeklerden kaçmaya çalıştım ve Bayern Münih’e transfer olmaya karar verdim. Annie gider ve ben Almanya'da tek başıma olurum diye düşündüm. Saat ilerlemişti ve Almanya’ya hareket etmek üzereydim. Tartışmalarımız oldu. Ama sonunda gidemedim. Bugün bu ilişkinin sonuçlarıyla yaşamak zorundayım. Geriye dönüp farklı bir şekilde yapabilseydim, yapardım."

Muhabir: MUHAMMET ŞAHİNTAŞ