Flagstaff Polis Departmanı yaptığı açıklamada; Arizona'da kaybolan bir kadının kalıntılarının, kendisinin kayıp olarak bildirilmesinin ardından bulunduğunu ve kocasının olayla bağlantılı olarak tutuklandığını söyledi. Açıklamada, "Devam eden soruşturma çalışmaları nedeniyle keşfin yeri şu anda açıklanmayacaktır" denildi.

AYNI BÖLGEDELERDİ

45 yaşındaki Kelly Paduchowski, kocasının eve dönmediğini bildirmesinin ardından aranmaya başlamıştı. Araştırmacılar, Kelly'nin kaybolduğu gün cep telefonu sinyallerinin, saat 10:20 civarında Schultz Creek Trailhead bölgesine kadar uzandığı buldu. Kocası Daniel'in cep telefonu da aynı gün saat 11:30 civarında bu bölgeden sinyal verdi.

TANIKLARLA GÖRÜŞÜLDÜ

Yetkililer ayrıca soruşturma sırasında aile üyeleri ve diğer tanıklarla görüştü. İkili arasında anlaşmazlıklar bulunduğu ve Daniel'in eşine fiziksel şiddet uyguladığı öğrenildi. 

ZATEN ŞÜPHELENİLİYORDU

Polis, Kelly'nin cesedini bulmadan önce, mevcut delillere ve bilgilere dayanarak Kelly'nin bir cinayetin kurbanı olabileceğine inandıklarını belirtmişti. Ceset ortaya çıktıktan sonra da bu durum tamamen gözler önüne serildi. Daniel Paduchowski, "ikinci derece cinayet" anlaşmasını kabul ettikten sonra polisleri, eşinin cesedinin bulunduğu bölgeye götürdü. 

Kaynak: HABER MERKEZİ