Şok edici güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelilerin çete halinde mağazayı dağıttıkları ve alışveriş sepetlerini ganimetle doldurdukları gözlendi. Hegenberger Yolu'ndaki 76 Benzin İstasyonu ve Mini Market'in sahibi Sam Mardaie, FOX 2'ye yaptığı açıklamada, hırsızların mağazada yaklaşık 100 bin dolarlık hasara yol açtığını ve olay sırasında iki çalışanı tehdit ettiklerini söyledi.

ÇOK EMEK VERMİŞTİM

Mardaie, "Bu, hayatınızda yaşayabileceğiniz en zor şey... Özellikle de buraya sahip olmak için her gün ter ve gözyaşı döktüyseniz" dedi. Polisin olay yerine ulaşmasının saatler sürdüğü ve doğal olarak hiçbir şüpheliyi yakalayamadıkları belirtildi.

ALIŞVERİŞ YAPAR GİBİ!

70 kişilik hırsız grubu yaklaşık 40 dakika içeride kaldı. Gayet sakin bir şekilde büyük küçük her şeyi çaldılar. O kadar umursamazdılar ki dışarıdan bakıldığında bunun bir hırsızlık değil, alışveriş olduğu sanılabilirdi. 

YAKINLARDAKİ GÖSTERİDEN

Hırsızların yakınlarda düzenlenen yasa dışı bir gösteriye katılan kişiler olduğu düşünülüyor. 70 şüpheliyi yakalamak için çalışmalar başlatıldı. Emniyet güçleri, bilgisi olan kişilerden kendilerine ulaşmasını istedi. Dükkanın sigortası olup olmadığı bilinmiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ