Son olarak Yunan ekibi Panathinaikos’u çalıştıran ve ülkemizin yetiştirdiği en büyük teknik direktörler arasında yer alan Fatih Terim için hareketli günler yaşanıyor. Geleceği hakkında alacağı karar merak konusu olan tecrübeli teknik adam, yeniden teknik direktörlük yapmaya hazırlanıyor.

FATİH TERİM, SERIE A’YA DÖNÜYOR

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray’ın ve Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim için Çizme’de flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Serie A’dan ismi açıklanmayan bir takım, Fatih Terim ile anlaşmaya vardı. Haberin ayrıntılarında, 71 yaşındaki teknik adamın ekim ayı içerisinde yeni takımının başına geçeceği bilgisine yer verildi.

DOSTLARINI ARAMIŞ

Fatih Terim’in İtalyan kulübüyle anlaşmasının ardından Çizme’de ki arkadaşlarına arayarak “Yeniden İtalya’ya dönüyorum.” dediği iddia edildi. Eğer Fatih Terim için ortaya atılan iddia gerçekleşirse başarılı teknik adam tam 23 yıl sonra yeniden bir İtalyan kulübünde görev alacak.

SERIE A’DA 29 MAÇA ÇIKTI

2000-01 sezonunda İtalyanların köklü kulübü Fiorentina’nın başına geçerek Çizme’de kariyerine başlayan Fatih Terim daha sonra 2001-02 sezonunda o dönem dünyanın en büyük kulüpleri arasında gösterilen Milan’ın başına geçmişti.

İki ekibin başında Serie A’da 29 maça çıkan Fatih Terim 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşamıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ