Sosyal medya platformları üzerinden yayınlanan cinsel içerikli bir videonun ardından TFF Tahkim Kurulu 24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan ile 61 yaşındaki eski hakem ve mevcut gözlemci Orhan Erdemir'in lisanslarını iptal etmişti. 

Ekran Resmi 2024 10 07 11.18.21

DESTEK BEKLEDİ

Lisans iptali kararının ardından Orhan Erdemir 19 yıl görev yaptığı hakemlik ve gözlemcilik kariyerinin sona erdiğini belirterek, yaşadığı manevi zararın tarifi olmadığını ifade etti. Elif Karaarslan ise kendisiyle ilişkilendirilen görüntülerin asılsız olduğunu savundu. Karaarslan son yaptığı paylaşımla hukuki olarak hakkını arayacağını belirtti ve sevenlerinden destek bekledi. 

'UMARIM SON OLUR...'

Instagram hesabından yaptığı açıklamada 'Hukuki olarak uzun bir yolum olacak ama altından en güçlü ve sağlam şekilde kalkacağız. Bu süreçte tam desteğinizi ve sevginizi bekliyorum. Ağlamak, zırlamak, üzülmek benim yapacağım işler değil, ben o değilim. Sonuna kadar davamın arkasında olacağım. Ben zarar verilmeye çalışılanlardan sadece biriyim, umarım son olur...' dedi. 

KADIN ÖLÜMLERİNİ HATIRLATMIŞTI

Karaarslan daha önce de 'Arkadaşlar neden 1 sene önceki, yalan olduğunu bildiğiniz haberleri ısıtıp ısıtıp paylaşıyorsunuz ve toplumla oynuyorsunuz? Okunmak ve sosyal medyası güçlü insanlardan prim yapmak için çok anlamsız bir yöntem değil mi? Benimle hiçbir bağı olmayan, bilmem kaç yaşına gelmiş, bugüne kadar tehditle, kötü şekilde benimle iletişim kurmaya çalışan kişi ile ilgili hiçbir yorum yapmadım. Ben, işinde gücünde, okullarını dereceyle bitirmiş, kaybedecek çok şeyi olan genç bir kadınım. Bunlarla anılmak istemedim ve bana zarar vermeye çalışan herkesten uzak durdum. Fakat görüyorum ki iş iyice çığırından çıkmış, kadın ölümleri de bu şekilde oluyor biliyorsunuz...' sözleriyle isyan etmişti. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY