Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında kendi sahasında ağırladığı Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takımın golünü genç futbolcu Yunus Akgün attı. Maç sonrasında Telegol yorumcusu Selim Soydan, Galatasaray ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

FATİH TERİM NE DEMİŞ?

Fatih Terim'in adı sık sık Galatasaray'la anılırken Soydan; 'Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'e 1 sene evvel de gitti. Fatih Terim, bunlara 'Hayır' dedi.' ifadelerini kullanarak dikkat çekti. Sezon başında Lyon'a kiralanan Wilfried Zaha ile ilgili de konuşan Soydan, futoblcunun ayrılığıyla ilgili Icardi'nin etkisinin olduğunu belirtti.

ICARDI İSTEMEDİ

Selim Soydan, 'Icardi, Wilfried Zaha için 'Bunu takımda niye tutuyorsunuz? Bu bana top taşımıyor. Bunu bir an evvel Galatasaray'dan yollayın' demiş. Buralara dahi karışan bir duruma gelmiş.' dedi. 

Wilfried Zaha ile Mauro Icardi arasında sorun olduğu zaman zaman gündeme geliyordu. Galatasaray'dan Ligue 1 ekibi Olympique Lyon'a kiralık transfer olan Wilfried Zaha, Fransa'daki kariyerine de kötü başladı. Lyon'un tavırlarından memnun olmadığı Fildişili kanat oyuncusu kadro dışı kaldı.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY