Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılışının ardından Burak Yılmaz, geçici olarak teknik direktör olarak görev alacak. En geç Aralık ayının ilk haftası olmak üzere Beşiktaş'ta seçim yapılacak. Yeni başkan belirlenecek. Burak Yılmaz'ın devam edip etmeyeceği o günden sonra belli olacak. Yeni direktör konusu o günden sonra netlik kazanacak. Fakat seçim öncesinde adaylığını açıklayan ilk isim olan Hasan Arat'ın Sergen Yalçın ile çalışmak istediği konuşuluyor. Yine aday olması beklenen isimlerden Emre Kocadağ'ın da Sergen Yalçın'ı teknik direktör olarak düşündüğü belirtiliyor. Ancak ortaya sürpriz bir isim daha ortaya atıldı. Bu isim Burak Yılmaz'ın yakından tanıdığı Christophe Galtier...

Melissa Vargas'a rağmen bu takımı izlemek yürek ister Melissa Vargas'a rağmen bu takımı izlemek yürek ister

GALTIER, BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYININ AKLINDAKİ İSİM

Beşiktaş'ta başkan adaylığını düşünen isimlerden biri olan Yıldırım Demirören'in ekibinin ise aklındaki ismin Christophe Galtier olduğu ortaya çıktı. Seçim hazırlıklarına başlayan Demirören, bir yandan yönetim listesini oluşturmak için görüşmeler yaparken, bir yandan da göreve gelmeleri durumunda takımda yapacakları hamleler için çalışmalar sürdürüyor. Bu nedenle Christophe Galtier'in menajeriyle de bir görüşme gerçekleştirildi. Şartları soruldu. Beşiktaş'tan teklif gelmesi durumunda görev alıp almayacağı hakkında bilgi istendi. 

Mauro Icardi tek kişilik dev kadro! Mauro Icardi tek kişilik dev kadro!

BURAK YILMAZ İLE BİRLİKTE ÇALIŞMASI PLANLANIYOR

Yıldırım Demirören'in ekibi, Burak Yılmaz'ın eski hocası olan Christophe Galtier'i göreve getirip, Burak Yılmaz'ı da yardımcısı yapmayı planlıyor. Böylelikle, Fransız teknik adam sonrasında yeni teknik direktörün Burak Yılmaz olması hesaplanıyor.

Tüyosu olan kazanır! 9 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 9 Ekim at yarışı tahminleri

GALTIER İÇİN IRKÇILIK İDDİASI

Fransız teknik adam Christophe Galtier'in Nice'te çalıştığı dönemde, eski futbol direktörü Julien Fournier'e yolladığı iddia edilen bir e-mail tüm Fransa kamuoyunun ve spor dünyasının gündemine oturmuştu. Galtier'in o e-mail'de ''Sadece siyahi oyunculardan ve yarısı Cuma günleri camiye namaz kılmaya giden pisliklerden oluşan bir takım. Bu kadar çok siyahi ve Müslüman olamaz. Takım bana uymuyor ve bu şehrin insanlarının istediklerine de aykırı. Dün gece restorana gittim ve herkes siyahlardan oluşan bir takımımız olduğunu söyleyerek bana takıldı'' ifadelerini kullandığı iddia edilmişti.

İstanbul artık İmamoğlu'nun! İstanbul artık İmamoğlu'nun!

BURAK YILMAZ HOCASINI SAVUNMUŞTU

Burak Yılmaz, o dönemde Christophe Galtier'i, ''Bugün haberleri okudum ve bir şeyler söylemem gerektiğini hissettim. Galtier ile çalıştığım süreç boyunca, ondan dinim ya da ırkım hakkında hiçbir olumsuz davranış hissetmedim. O harika bir teknik direktör ve aynı zamanda harika bir insan.'' sözleriyle savunmuştu.
 

Editör: Orhan Duman