Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, merkez orta saha bölgesine de takviye yapacak. Sarı-Kırmızılı ekibin bu konudaki alternatiflerinden biri de Manchester United forması giyen Christian Eriksen...

30 Haziran 2025'e kadar mukavelesi bulunan 32 yaşındaki oyuncu kesinlikle kulüpten ayrılmak istiyor. Çünkü istediği kadar forma süresi bulamadı. 1.82 boyundaki futbolcu, Premier Lig'de çıktığı 22 karşılaşmada 1140 dakika sahada kalabildi. Bu süreçte 1 gol-2 asistlik katkıda bulundu.

KİMSE YEDEK OTURMAK İSTEMEZ

Sezon içerisinde açıklamalarda bulunan Eriksen, "Bana takım içinde rekabet olduğu söylendi. Bu güzel bir şey ancak kimse yedek oturmak istemez. Bu durumun devam etmesi halinde farklı çözümler bulmam gerekecek" demişti.

Bu sözlerle de bir anlamda ayrılık ateşini yakmıştı. İngiliz ekibinin onun için yüksek bir bonservis bedeli talep etmesi beklenmiyor. Çünkü tecrübeli oyuncu, takımın gelecek planlaması içerisinde yer almıyor. Galatasaray'ın kısa süre içinde Eriksen'le bir görüşme yapabileceği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ