Fenerbahçe, Arda Güler'i sezon başında 20 milyon Euro bonservis bedeli ve bonuslarla Real Madrid'e göndermişti. Sarı-lacivertlilerin takımda tutmak istediği genç yıldız, Real Madrid'den gelen teklifin geri çevrilmemesini talep etmiş ve takımdan ayrılmıştı. Gelinen noktada ise Arda Güler, sakatlık sorunlarıyla uğraşıyor. Son gelen iddia ise Real Madrid'in devre arasında Arda Güler'i bir başka La Liga takımına kiralık olarak göndermesi şeklinde oldu. Ancak Fenerbahçe, bu haber sonrasında harekete geçti. İşte detaylar...

İsmail Kartal'dan Rıdvan Dilmen'e kıskançlık yanıtı! İsmail Kartal'dan Rıdvan Dilmen'e kıskançlık yanıtı!

İSMAİL KARTAL: ARDA GÜLER'İ BEN OYNATIRIM

Fenerbahçe, Real Madrid ile anlaşmasında 20 milyon Euro bonservis bedeli kazanmıştı. Bonuslarla beraber bu gelir 30 milyon Euro'ya çıkabilir. Bunun yanında sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesi de var. Arda Güler'i her ne kadar Real Madrid'e gönderse de Ali Koç, genç yıldız ile sürekli görüşüyor. İletişimi koparmıyor. Real Madrid'in Arda Güler'i devre arasında kiralayacağı haberleri sonrasında ise Ali Koç, İsmail Kartal'a bu konuyu açtı. İsmail Kartal, Arda Güler'in bir başka LA Liga takımında kiralık olarak oynamasındansa Fenerbahçe'de kiralık olarak oynamasının hem genç oyuncu için hem de kendileri açısından daha iyi olacağını Başkan Ali Koç ile paylaştı. Yerli kontenjanı nedeniyle ikinci yarıda daha fazla Türk oyuncuya sahip olmalarının kendileri açısından avantaj olacağını belirten İsmail Kartal, böyle bir durumda devreye girmeleri gerektiğini aktardı. Bunun üzerine Başkan Ali Koç, Arda Güler'in Real Madrid'deki durumunu daha yakından takip etme kararı aldı. Olası bir durumda Arda Güler'i kiralamak için harekete geçilecek.

Batuhan Karadeniz: 'Fenerbahçe hunharca oynuyor' Batuhan Karadeniz: 'Fenerbahçe hunharca oynuyor'

SAHALARA DÖNÜŞÜ EKİM AYININ ORTASINDA

Arda Güler, aslında sezon başı kampında Carlo Ancelotti'nin gözüne girmeyi başardı. İtalyan teknik adam, her seferinde Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Ancak ilk olarak 29 Temmuz'da menisküs sakatlığı yaşayan Arda Güler, 59 gün sonra sahalara geri döndü. Bu sürede yedi maç kaçırdı. Ancak yeniden sakatlanan Arda Güler'in sakatlığı kas yaralanması olarak açıklandı. Bu sefer de sahalara dönüşünün 16 Ekim tarihini bulacağı kaydedildi.

Nihat Kahveci ne demek istedi?  'Fenerbahçe için ligi ileri sarmak istiyorum' Nihat Kahveci ne demek istedi? 'Fenerbahçe için ligi ileri sarmak istiyorum'

18 yaşındaki Arda Güler'in Real Madrid ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ARDA GÜLER GEÇEN SEZON GÖZE GİRDİ

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 35 resmi maça çıkan Arda Güler, takımına 6 gol ve 7 asistle katkı sağlamıştı. Ligin ilk başlarında Jorge Jesus tarafından oynatılmayan Arda Güler daha sonra ise formayı kapmış ve dev takımların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Genç futbolcu, kariyeri açısından kendisini isteyen Real Madrid'e gitmeyi tercih etmişti. Arda Güler'i isteyen takımlar arasında Barcelona da bulunuyordu.

Karısının ailesi mafya çıktı! Karısının ailesi mafya çıktı!

Editör: Orhan Duman