Ülkemizde bir dönem Beşiktaş forması da giyen Anderson Talisca'nın uzun süredir Türkiye'ye döneceği yönündeki haberler gündemi meşgul ediyordu. Özellikle Süper Lig'in 2 devi Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kıskacında olan yıldız orta saha oyuncusu gemileri yaktı.

ANDERSON TALISCA, TÜRKİYE'YE GELMEK İSTİYOR

2021-2022 sezonundan bu yana Suudi Arabistan'da Al-Nassr formasını terleten Anderson Talisca kulüpten ayrılma kararı aldı. Avrupa'dan ve Süper Lig'den oldukça fazla talibi olan 30 yaşındaki oyuncu, aldığı kararı Suudi ekibinin yönetimine açıkladı. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Yıldız 10 numara takımdan ayrılmak istediğini ve yeniden Türkiye'ye dönmek istediğini resmen yönetime iletti.

FENERBAHÇE'YE DAHA YAKIN

Talisca için çıkan haberin detaylarında, başarılı oyuncu ile Türkiye'den Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüpleri temas halinde. Bu iki kulüpten Talisca'yı kadrosuna katmaya en yakın olanın Fenerbahçe olduğu ve sarı-lacivertlilerin kısa bir süre içerisinde bu transferi açıklayabileceği belirtildi.

BENFICA İLE DE ADI GEÇMİŞTİ

Brezilyalı oyuncunun ismi transfer dönemi başında eski kulübü Benfica ile de anılmıştı. Kırmızı-beyazlı ekibin, Talisca'yı yeniden kadrosuna katmayı çok istediği ama 1.90 boyundaki oyuncunun gelen teklifi reddettiği iddia edilmişti.
 

Editör: Bedirhan Altundağ