Akbank, alanında öncü eserlerin Türk okuyucularla buluşturulması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Andrew Binns, Charles O’Reilly ve Michael Tushman’ın imzasını taşıyan ve Akbank’ın desteği ile Türkçeye kazandırılan Kurumsal Kâşif, Optimist Yayın Grubu etiketi ile raflarda yerini aldı.

Onlarca yıllık deneyimin ürünü

Kurumsal Kâşif, kurumsal girişimcilik alanında fark yaratmak isteyen profesyoneller ve kurumlar için kapsamlı bir rehber niteliği taşıyor. 

Yazarların onlarca yıllık deneyimlerinden yola çıkarak hazırladığı kitap, doğrudan aksiyona dönüşebilecek öneri ve örneklerle, kurumsal girişimcilik ekosistemini güçlendirmeyi hedefliyor.

Yol haritaları sunuyor

Akbank’ın iş dünyasında girişimci ve inovatif bir kültür yaratmanın önemine duyduğu inancın da bir yansıması olan Kurumsal Kâşif, inovasyon programları geliştirmek ve uygulamak, inovasyona liderlik etmek ve girişimci yetenekleri kurumlara kazandırmak gibi stratejik alanlarda yol haritaları sunuyor. Yenilikçi uygulamalara attığı imzalar ile öne çıkan Akbank inovasyon ve girişimcilik ekosistemine katkı sağlamaya devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ