2023 Nisan ayında oyuncu Zeynep Beşerler 2013 yılında evlendiği iş adamı Emir İçgören’in evliliklerini bitirme kararı aldığı iddia edilmiş, boşanma kararının ardından Emir İçgören’in Beşerler’le yaşadığı evi terk ettiği ve Etiler’de kendisine yeni bir daire tuttuğu da iddialar arasında yer almıştı. 

Zeynep Beseler Emir Icgoren

SEZSİZCE BOŞANDILAR

Ayrılık haberlerinin basında yer almasının ardından Zeynep Beşerler’in menajeri Elif Akça açıklama yaptı. Haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Akça, çiftin evliliğinde sorun olmadığını söylemişti. Ancak iddiların doğru olduğu ve çiftin 10 yıllık evliliklerini bitirdikleri ortaya çıkmıştı. 

Emir Icgoren

PANİK OLDULAR

Kerem adında bir çocuğu olan Beşerler, ayrılığın ihanet yüzünden olduğunu iddia etmiş ve eski eşinin mayo ve bikini markası olan, tasarımcı Ayşegül Kuru ile aşk yaşadığını ima etmişti. Beşerler haklı çıktı, eski eşi Emir İçgören önceki akşam bir mekanda Ayşegül Kuru ile görüntülendi.

Magazin muhabirlerinin kendilerin fotoğraflarını çektiğini fark edince  Ayşegül Kuru, eliyle yüzünü gizlemeye çalışırken, Emir İçgören hızla masadan kalkarak uzaklaştı.

Muhabir: SERKAN BAYAR