Türk dizileri deyince ilk akla gelen efsaneler arasında yer alan Arka Sokaklar, 19. sezonuyla Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. İzleyicinin de merakla beklediği diziden yeni bir tanıtım filmi geçen günlerde paylaşıldı ve aksiyon sahneleri ve hızlı kamera teknikleriyle dikkat çeken fragman, birçok yeniliğin de işaret fişeğini ateşledi.

13 Eylül Cuma akşamı sezona "Merhaba" demeye hazırlanan Arka Sokaklar'ın senaristi Ozan Emre Yurdakul'dan dikket çeken bir paylaşım geldi.

Ekran Resmi 2024 09 07 15.42.14

GÖNDERME YAPTI

Ozan Emre Yurdakul dizinin son fragmanını alıntılayarak "Gerçek hayatta göremediğiniz adaleti, evinize getiriyoruz..." yazdı. Yurdakul'un bu göndemersinin Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin onxa suçlama sonunda aklanığ berrat etmesine dair olduğu düşünüldü. 

Arka Sokaklar Kanal D2024 2666-1

ÖZEL TANITIMA ÖZEL ÇALIŞMA

Arka Sokaklar’ın ikinci tanıtım filmi, İstanbul Kartal’da çekildi. Hareketli sahneleri ile ilgi gören filmin çekimlerinde özel kameralar ve özel efektler kullanıldı. Yüksek hızda ve kalitede kamera tekniklerine yer verilen fragman, yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, “Tarihin en iyi sezonu geliyor.” yorumunda hem fikir olurken “19. sezon bomba gibi olacak.” değerlendirmeleri yapıldı.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY