Ayşenur Yazıcı'nın yoğun bakımda tedavi gördüğü geçen haftalarda Yazıcı'nın oğlu Kerem Kürşat Yazıcı sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Kerem Kürşat Yazıcı annesiyle ilgili; "İyi akşamlar. Annem Ayşenur Süral Yazıcı 2 gündür Yoğun bakım servisinde yatmaktadır. Hastaneden çok bulunan bir kan olmadığını söylediler arayıp. Kan grubu AB Rh+ Anadolu yakasında olan herhangi bir Kızılay merkezine 'Ayşenur Süral Yazıcı adına Başkent Üniversitesi Anadolu yakasındaki için' olduğunu belirterek yarın 3 ünite kan bulmamız gerekiyor. Annemin hayata tutunması için yardımınıza ihtiyacım var." ifadelerini kullanmıştı. 

1218220

"İYİYE GİDİYOR"

Sağlık durumu merak edilen ünlü ismin kız kardeşi de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla son durumu bildirdi. Abla Neşenur paylaşımında “Ben Ayşenur Yazıcı'nın kardeşi Neşenur. Bu paylaşımı ablamın telefonundan yapıyorum. Ablam daha iyiye gitmekle beraber hala yoğun bakımda. Böbreğin birine kaybedilmiş olarak bakılıyor. Diğeri için umut olduğunu düşünmek istiyoruz. Solunum ve oksijen problemleri var” dedi.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY