A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş, başarılı spor kariyeri ve özel hayatıyla dikkat çeken isimlerden biridir. Ayrıca güzelliğiyle de büyük beğeni kazanmaktadır. Zehra Güneş'in akrabası olarak Survivor yarışmasında yer alan bir isim ortaya çıktı.

Hande Erçel sette sınava girdiği anları paylaştı! Bölümünü duyanlar inanamadı Hande Erçel sette sınava girdiği anları paylaştı! Bölümünü duyanlar inanamadı

13 yaşında voleybol yolculuğuna başlayan Zehra Güneş, kısa sürede kariyerinde büyük başarılar elde etti. Hem güzelliği hem de başarıları sayesinde dünyanın dört bir yanından bir hayran kitlesi oluşturan Zehra Güneş, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni topluyor.

Zehra Güneş'in, Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut ile kuzen olduğunu öğrenenler oldukça şaşırmış durumda.

Zehra Güneş’in kuzeni Survivor’ın yıldızı çıktı! Görenlerin ağızları açık kaldı Zehra Güneş’in kuzeni Survivor’ın yıldızı çıktı! Görenlerin ağızları açık kaldı

Ekran görüntüsü 2023-09-30 083951

Survivor 2020 ve 2022'de yarışan Berkan Karabulut, kendine özgü tavırları ve başarılı performansıyla yarışmanın unutulmaz isimleri arasında yer aldı.

Ekran görüntüsü 2023-09-30 084155

Berkan Karabulut, Zehra Güneş ve kız arkadaşı Lale Onuk ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak "Gururumuzsun kuzen" notunu düştü. İkilinin kuzen olduklarını öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ekran görüntüsü 2023-09-30 084252

Kaynak: Haber merkezi-mynet