Filenin Sultanları'nın en başarılı isimlerinden olan Instagram'da dünyanın en çok takipçili voleybolcusu ünvanına sahip Zehra Güneş e son doğum günü kutlamasıyla gündem olmuştu. Türkiye A Milli Kadın Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank takımlarında forma giyen Güneş, kazandığı başarılarla da gündemden düşmezken, bu başarılar da ona hem ün hem de servet katıyor. Ocak ayında açıklanan listeye göre Zehra Güneş, 4 milyon dolarlık serveti ile en çok kazanan 10 voleybolcudan birisi olarak gösterilmişti.

Sennnn

EV Mİ ALDI?

Kazancını gayrimenkule yatıran voleybolcu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Güneş boş bir villa önünde tasarımcı Şafak Cak'la poz verdi. Ünlü sporcunun bu karesi yeni bir ev aldığı şeklinde yorumlandı. 

Zehra1111

KELİMELERE DÖKMEKTE ZORLANDI

Öte yandan Güneş doğum günü kutlamalarının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak duygularını dile getirmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı; '24 bana büyüdükçe konulara farklı pencerelerden bakabilmeyi, kaybetmeyi, şevkat ve merhametin her şeyi iyileştirebiliceğini, bir verdikçe üç aldığımı anladığım, kendimi çok sevdiğimi, bütün problemlerimi kucaklamayı ve dahasını nasıl kelimelere dökeceğimi bilemediğim şeyler öğretti. 

Ekran Resmi 2024 07 18 14.53.03

'SAĞLIK ANLAYIŞ VE HUZUR DİLİYORUM'

Dilek dilerken aslında bunların hiçbiri aklına gelmezken,çok daha güzel şeylerin beni beklediğini gördüm. Hayatına dokunabildiğim,bana destek olan ve ben büyürken hala küçücük bir kız çocuğuymuşum gibi benim gözlerimin içine bakan annem ve babama minnettarım. Hergün düşündüğünüz şeyi dileyerek uyuduğum icin bugün dileğim maalesef bu degil... 25’te ise sağlık anlayış ve huzur diliyorum. Kendimin çok yeni bir versiyonunu görmek icin sabırsızlanıyorum.' 

Kaynak: DEMET SAROVA