Beşiktaş'ın transferden sorumlu eski yöneticisi Erdal Torunoğulları, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi. Erdal Torunoğulları'nın Sergen Yalçın'ın istemesine rağmen Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmediği iddia edilmişti. Hatta 1 milyon TL bonservisi Kerem Aktürkoğlu için fazla bulduğu yazılmıştı. Eski yönetici, bu iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. İşte detaylar...

İcardi'ye mesaj mı verdi? Wanda Nara soyunmanın felsefesini yaptı! İcardi'ye mesaj mı verdi? Wanda Nara soyunmanın felsefesini yaptı!

KEREM AKTÜRKOĞLU GERÇEĞİ

Erdal Torunoğulları, Sergen Yalçın döneminde Kerem Aktürkoğlu isminin gündeme getirilmediğini yazdı. Erdal Torunoğulları, ''Maalesef son günlerde sosyal medyada Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz  transferleri ile ilgili olarak, algı yaratmak maksatlı ve kasıtlı olduğunu düşündüğüm, doğru olmayan bir takım paylaşımların yapıldığını görmekteyim. Kerem Aktürkoğlu ismi, ne o tarihlerde görev yapan teknik heyetimiz ne de scout ekibimiz tarafından kesinlikle gündeme getirilmemiştir.'' şeklinde yazdı.

Başarıları Vargas’a yazdı! Guidetti, günah çıkardı! Başarıları Vargas’a yazdı! Guidetti, günah çıkardı!

BARIŞ ALPER YILMAZ, BEŞİKTAŞ'I TERCİH ETMEDİ

Erdal Torunoğulları, Barış Alper Yılmaz'ın ise Beşiktaş'ı tercih etmediğini belirtti. Eski yönetici, ''Barış Alper Yılmaz ismi ise özellikle o dönem görev yapan scout ekibimiz tarafından gündeme getirilmiş ve bunun üzerine oyuncunun transferi için gerekli çalışmalar ve görüşmeler yapılmış ancak oyuncu tüm gayretlerimize rağmen başka bir kulübü tercih etmiştir.'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kerem ve Barış'tan sonra Galatasaray'a yine geleceğin yıldızı Kerem ve Barış'tan sonra Galatasaray'a yine geleceğin yıldızı

GALATASARAY, 24 ERZİNCANSPOR'DAN TRANSFER ETTİ

Galatasaray, 2020 yılında Kerem Aktürkoğlu'nu 24 Erzincanspor'dan transfer etti. Fatih Terim'in çok istediği genç oyuncu, kısa sürede takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Sarı-kırmızılı takım ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon 16 resmi maçta forma giyerken, 5 gol atıp, 7 asist gerçekleştirdi. Transfermarkt değeri 17 milyon Euro olarak gösterilen Kerem Aktürkoğlu'nu Tottenham'ın da transfer listesine aldığı iddia ediliyor.

Abdulkerim Bardakçı'yı geçebilene aşk olsun! Abdulkerim Bardakçı'yı geçebilene aşk olsun!

BARIŞ ALPER YILMAZ, MİLLİ TAKIM'DA PARLADI

Kartal, Galatasaray’ı dört koldan vuracak Kartal, Galatasaray’ı dört koldan vuracak

Barış Alper Yılmaz, 2021 yılında Ankara Keçiörengücü'nden Galatasaray'a 2.1 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Barış Alper Yılmaz, sağ kanat ve forvet olarak forma giyebiliyor. Bu sezon 16 resmi maçta 3 asist gerçekleştirdi. Hırvatistan'ı 1-0 yenen A Milli Takım'ın tek golünü Barış Alper Yılmaz kaydetmişti.  Avrupa takımlarının dikkatini çekmeyi başardı.

Editör: Orhan Duman