Haklarında kara para aklama, vergi kaçırma gibi çeşitli suçlamalar ileri sürülmüştü. Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) inceleme başlatmıştı. Tüm ailesi hakkında rapor hazırlanmıştı. Hazırlanan raporda şirketler arası şaibeli ilişki ve naylon fatura kesildiği ortaya çıkmıştı.

İstanbul, S.O.S veriyor, duyuyor musunuz? İstanbul, S.O.S veriyor, duyuyor musunuz?

Can Uğur, ise yeni bir iddia ortaya atmış; Mal varlıklarının dondurulduğunu ve yurt dışına çıkış yasağı olduğunu söylemişti..

‘’KİM TAVUĞUNUZA KIŞT DEDİ?’’

Sacit Aslan’dan Dilan Polat hakkında bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından Dilan Polat’ın ağladığı bir videoyu yayınlayan Sacit Aslan paylaşımına şu sözlerle devam etti;

‘’Şimdi üzülüp ağlıyorsun, size kim ne yaptı, kim tavuğunuza "kışt" dedi? Hiç kimse.
Kısa bir süre öncesine kadar yakın çevreniz dışında kim tanıyordu sizi? Hiç kimse.
Nerede ve nasıl yaşadığınızı, ne yediğinizi içtiğinizi, iki odalı evde mi yoksa malikanede mi yaşadığınızı kim biliyordu? Hiç kimse.

Meşru veya gayrimeşru edindiğiniz mal varlığınızı, servetinizi kim biliyordu? Hiç kimse.
Ancak kendi sınırları içine hapsolmuş bu durum seni, eşini ve kız kardeşini son derece rahatsız etti.
Çünkü hazımsızsınız.
Milyonlarca insan için ütopik olan böylesi bir servetin ağırlığı altında yaşadığınız ezilmişlik dürtüsünün sonucu, sahip olduklarınızı insanlara göstermek, insanları paranızın gücü ile tahkir etmek ve milyonlarca insanın yaşamını büyük zorlukları içinde idame ettirmeye çabaladığı bir fotoğrafı, hayal ettiğiniz irtifaya çıkıp seyretmek ve kendinizi daha çok tatmin etmek istemenizin sonucudur bütün bu olanlar.
Dolayısıyla şimdi ağlamanız bir değer ifade etmiyor. Siz ve sizin gibiler var olmanın dayanılmaz hafifliği karşısında nasıl davranacaklarını öğrenemedikleri müddetçe, müessif akıbeti belki geciktirebilirler ama sonucu asla değiştiremezler.
Onun için boşuna ağlama’’. Dedi.

Sacit Aslan’ın sosyal medya gönderisine cevapsız kalamayan Yeliz Yeşilmen bunu ilk kez burada senin sayfanda dile getiriyorum diyerek, yaptığı yorumla içini döktü.

Yargı'nın fragmanı yayınlandı! Mercan bulunuyor mu? Yargı'nın fragmanı yayınlandı! Mercan bulunuyor mu?

Daha öncesinde Dilan Polat’la beraber çalışan ve durumunun iyi olmadığını söyleyen Yeşilmen, ben onu çok severdim sonuna kadar destek oldum fakat bu mertebelere geldikten sonra beni unuttu diyerek sitemini dile getirdi. 

‘’DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH DİKKAT ET!’’

‘’Sacit abicim gerçekten doğru sözü ayakta alkışlıyorum ve ilk kez söylüyorum sevgili dilan benim çocuklarımın fotoğrafçısıydı yıllarca bir çok şehre gezilere birlikte gittik ben ona reklam desteği verdim oda emeğini bana kullanarak destek verdi çok iyi iki arkadaştık ve evi de ciddi anlamda gecekondu sayılabilecek iki odalı bir evde eşi işsiz de kendisi de fotoğraflarla geçinmeye çalışıyor da durumları çok kötüydü ben ama kendisini çok seviyordum ve emeği işi gerçekten çok iyi destek oluyordum kendi o gecekondu evinde çekimler yapıyordu ajans çekimleri yapıyordu zaman zaman şehirdışına gidiyorduk çocuklarımın doğum günlerini çekti sonra bir Giza güzellik salonu işine girdi kız kardeşiyle bir Odalık güzellik salonunda beni davet etti Selin ciğerciye dünya para öderken bana 0,05 TL para ödemedi ben yine ona destek oldum sonuna kadar sevdiğim için hiçbir şey beklemeden fakat bu mertebelere geldikten sonra beni de unuttu aramadı sormadı değer vermedi ben kendi kozmetik marka mı çıkarttım daha bir ay öncesinden ona rica ettim hayırlı olsun der misin diye ama bunu kabul etmedi benim kozmetik Markam var bunu yapamam benim 130 şubem var diyip anlatmaya başladı ve beni çok üzdü çok kırdı benim de ona bir ay önce şöyle bir sözüm olmuştu düşmez kalkmaz bir Allah dikkat et dedim eve oğlu tabii ki de mutsuz etti bir sürü laf saydı herneyse çok severim çocukları vardır umarım sonuçları kötü olmaz ama bu sadece bana yaşattığı bir hikaye bunuda ilk kez burada senin sayfanda dile getiriyorum’’ dedi.

Kaynak: HANDE DURMAZ