GÜNÜN ÖNERİSİ

Aslan Burçları kendilerini tıpkı bir altın gibi parlatacağı sürece adım atıyor. Şans Aslanlardan yana olacak! Kendinizi geliştireceğiniz birçok alan keşfedebilir, kursa başlayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz güzel haberi bugün alabilirsiniz. Evren bugün sizin dostluğunuzu yapacak, hatta sizin için çabalayacak!

 Pasaport, vize gibi işlemleriniz bugün sonuçlanabilir. İş ve kariyer hayatınızda güzel ve parlak fikirlerinizi sunacağınız verimli bir gün olacak.

Ekonomik süreçte kendinizi biraz daha zorlayabilirsiniz. İş arıyorsanız bulabilir veya çalışıyorsanız terfi alabilirsiniz. Bugün yanlış anlaşılmalara açıksınız. Üstlerinizle ve aile içerisinde çatışmamaya özen gösterin. Yanlış yatırımlara, dolandırılmalara bugün dikkat edin. 

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler olabilir ve kalbinizi doldurabilirsiniz. Şansınız bol olsun...

Koç (21 Mart - 20 Nisan): 

Sevgili Koçlar, bugün sınırsız enerjinizden yararlanmanız ve projelerinizin sorumluluğunu üstlenmeniz gerekiyor. Anı yakalayın ve hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda bağımsızlığınızı savunun. Dinamik doğanız engelleri aşmanıza ve kalabalığın içinde öne çıkmanıza yardımcı olabilir.

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs): 

Sevgili Boğalar, hayata pratik ve istikrarlı yaklaşımınız bugün size iyi hizmet edecek. Uzun vadeli istikrar ve hedefinize özel çalışmak için harika bir zaman. İçgüdülerinize güvenin ve rotanızda kalın; aradığınız ödülleri bulacaksınız.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): 

Sevgili İkizler, uyum sağlama yeteneğinizle tanınıyorsunuz ve bugün bunu test etmek için mükemmel bir gün. Değişimi ve yeni deneyimleri kucaklayın; ufkunuzu genişlettiğinizi göreceksiniz. Hızlı zekanız ve çekiciliğiniz size kapıları açacak.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): 

Sevgili Yengeçler, bugün enerjinizi ilişkilerinizi güçlendirmek ve iç dünyanızı beslemek için kullanın. Gerektiğinde duygularınızı ifade etmekten korkmayın. Aile içi toplantılar ya da toplu arkadaş buluşmaları için ideal bir gün.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Sevgili Aslanlar, doğal liderlik nitelikleriniz bugün parlıyor. Ön plana çıkın ve yaratıcılığınızın akmasına izin verin. Pazarlama,satış, öğretmenlik alanlarında olanlarınız için güçlü bir gün. Konuşmaktan çekinmeyin ve bu gücünüzü kullanın.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): 

Sevgili Başaklar, bugün sağlığınıza odaklanın. Sinirleriniz gergin olabilir, sevgili flört deneyimlerinizde alttan almaya özen gösterin. Finansal konularda pazarlık yeteneğinizin öne çıktığı bir gün. Detaylara gösterdiğiniz dikkat, daha iyi bir yarın için gerekli ayarlamaları yapmanıza yardımcı olacaktır.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): 

Sevgili Teraziler,  ortaklarınız ya da arkadaşlarınızla aynı düşünde buluşabileceğiniz bir gün. Anlaşmazlıkları çözmek ve başkalarıyla köprüler kurmak için çabalayın. İşbirliğini geliştirebilir ve ilişkilerinizde uzlaşma sağlayabilirsiniz.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım):

Sevgili Akrepler, dönüştürücü bir aşamadasın. Yolunuza çıkan değişiklikleri kucaklayın ve en derin arzularınızın peşinden gitmek için kararlılığınızı kullanın. Bugün başkalarından yardım istemek için ideal bir gün. Bırakın yükünüzü hafifletsinler.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık): 

Sevgili Yaylar, bugün sanatsal aktivitelere değer veren arkadaşlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. İçinizdeki farklı bir şey yapma iç güdüsünü çocuklarla etkinliklere katılarak ya da yapmadığınız bir spor aktivitesine giderek değerlendirebilirsiniz.

Oğlak (22 Aralık - 21 Ocak): 

Sevgili Oğlaklar, bugün hedeflerinize ve uzun vadeli planlarınıza odaklanın. Disiplinli yaklaşımınız istikrarlı ilerleme kaydetmenize yardımcı olacaktır. Hedeflerinizin temelini atmak için ideal bir zaman.

Kova (22 Ocak - 19 Şubat): 

Sevgili Kovalar, benzersiz bakış açınız ve yenilikçi düşünceniz bugün güçlü yönlerinizdir. Bireyselliğinizi benimseyin ve kalıpların dışında düşünün. Bugün tıbbı ve hukuki süreçlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Fikirleriniz olumlu değişime yol açabilir ve etrafınızdakileri etkileyebilir.

detail-photo-fancybox-12

Balık (20 Şubat - 20 Mart): 

Sevgili Balıklar, bugün sezgileriniz ve duygularınızla güçlü bir bağ hissedebilirsiniz. İçgüdülerinize güvenin, Bugün mali konularda epey şansınız yüksek kredi çekme gibi bir düşünceniz varsa değerlendirin. Ayrıca miras konuları gündeme gelebilir.

Kaynak: Haber Merkezi