İngiltere'de yaşayan model, aktör ve dansçı Tabby Brown, hayatını kaybetti. Cosmopolitan ve ELLE gibi ünlü dergilere verdiği pozlarla bilinen 38 yaşındaki Tabby Brown'ın ölüm nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak Brown'ın intihar ettiği ifade ediliyor.

Kadına şiddete cezayı halk kesti! İşte linç anları! Kadına şiddete cezayı halk kesti! İşte linç anları!

Haberi duyuran menajeri, yaptığı paylaşımda, "Gittiğine gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm. Sonsuz huzur içinde yat Tabby" ifadelerini kullandı. Modelin genç yaştaki ölümü hayranlarını yasa boğdu.

Adaletin bu mu dünya! Adaletin bu mu dünya!

EVLENMEK ÜZEREYDİLER

Tabby, 2011 yılında İtalyan futbolcu Mario Balotelli ile bir gece kulübünde tanıştıktan sonra 7 ay boyunca aşk yaşamıştı. Güzel model 2013 yılında, "Mario'ya gerçekten aşık olmuştum. Bana bir aile kurmamızı istediğini söyledi. Sonra eski sevgilisinden bebek sahibi olduğunu, diğer kadınlarla parti yaptığını öğrendim. Böylece Kasım ayında bitirdim."

Yanlışları çöpe atın! İşte kadın orgazmı hakkındaki doğrular!  Yanlışları çöpe atın! İşte kadın orgazmı hakkındaki doğrular! 

BALOTELLİ'Yİ PEŞİNDEN KOŞTURMUŞTU

"Mario buna inanamadı ve ona geri dönmem için konuşabileceğini düşündü. Hiç şansı olmadığını anladığında bunu çok kötü karşıladı. Ama bunun nedeni Mario'nun daha önce hiç bir kadın tarafından terk edilmemesiydi. Tam olarak istediğini elde etmeye alışkın." demişti.

Yüzyüzeyken Konuşuruz dedi, yumruklarını konuşturdu! Yüzyüzeyken Konuşuruz dedi, yumruklarını konuşturdu!

Tabby, Mart 2016'da İngiliz futbolcu Raheem Sterling ile lüks bir otelde randevuya çıkmıştı.

İcardi'ye mesaj mı verdi? Wanda Nara soyunmanın felsefesini yaptı! İcardi'ye mesaj mı verdi? Wanda Nara soyunmanın felsefesini yaptı!


 

Kaynak: ELİF KIZILÇAY