Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda ve bu sezonki yükselişinde önemli bir rol oynayan Icardi hakkında, eşi Wanda Nara'dan çarpıcı açıklamalar geldi. İşte Nara'nın samimi ifadeleri.

Bayern Münih 40 milyon Euro'yu gözden çıkardı! Galatasaray'ın yıldızı gidiyor Bayern Münih 40 milyon Euro'yu gözden çıkardı! Galatasaray'ın yıldızı gidiyor

"5 YAŞINDAN BERİ ÇALIŞIYORUM"

"Çocuklarım, yaptıklarımı gördükçe gurur duyuyorlar. Bir annenin çocuklarına verebileceği en güzel örnek, çalışma azmi ve isteğidir. Ben de 5 yaşından itibaren çalışıyorum ve her zaman çocuklarıma, herhangi bir mesleği seçseler bile yanlarında olacağımı söyledim. Şu an Arjantin'de futbol oynayan Valentino, hayalini gerçekleştirmek için büyük bir özveri gösteriyor ve bu beni son derece heyecanlandırıyor."

Trabzonspor, Fenerli hangi 2 futbolcuyu istedi? Başkan Ali Koç ne dedi? Trabzonspor, Fenerli hangi 2 futbolcuyu istedi? Başkan Ali Koç ne dedi?

"Mauro, çok mütevazi bir aileden gelir. Bana her zaman çocukluğunda paralarının olmadığını ve yiyecek için avlandıklarını anlatırdı. Bu yüzden çocukları için elinden geleni yapar. Örneğin, Iphone 15 çıktığında hemen her birine birer tane alır. Bizim ilişkimiz çok güçlüdür. Mauro'yu 12 yıldır tanırım, bu uzun bir süre ve günümüzde sık sık görülmeyen bir ilişki türüdür. Onu her zaman öncelikli tuttum. Aslında, Mauro'nun kalbini ve ne kadar iyi bir insan olduğunu değerlendirdiğimi söyleyebilirim. Yaşlandıkça belki de daha az kıskanç oluyorum. İnsanın birlikte olmak istediği kişi, gerçekten seninle birlikte olmak istiyorsa, hiçbir şeyin engelleyemeyeceğine inanıyorum."

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 26 Ekim günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 26 Ekim günlük burç yorumları

Tüyosu olan kazanır! 26 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 26 Ekim at yarışı tahminleri

"MARADONA İLE BİRLİKTE OLMADIM"

"Maradona ile ilişkisi olduğum iddiasıyla ilgili sürekli spekülasyonlar yapılıyor, ancak bu tamamen saçmalık. Her zaman inkar ettim ve bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını net bir şekilde ifade etmeme rağmen, hala kontrolsüzce ve benimle danışılmadan çeşitli şeyler hakkında spekülasyonlar yapılıyor. Maradona ile kesinlikle bir romantik ilişkim olmadı."

"Sürekli gözetim altındayım. Elbette kişisel sağlık sorunum oldukça hassas bir konuydu, ancak bu bilgiyi kamuoyu ile paylaşan Lanata'yı dava etmeme karar verdim. Çünkü o bir gazeteciydi ve bu tür önemli bilgileri paylaşma sorumluluğunu taşıyordu. Haberi duyduğumda oldukça şok oldum. Neden doktorlar bunu bana söylemedi diye düşündüm. Kendi ölümümü ve çocuklarımın geleceğini düşündüm. Bu benim için zor bir dönemdi."

Oğuzhan Uğur paylaştı! 100. yıla olağanüstü marş Oğuzhan Uğur paylaştı! 100. yıla olağanüstü marş

Kaynak: haber merkezi