Ünlü isimlerin güzellik sırları sıkça merak edilmektedir, çünkü her kadın güzel ve bakımlı görünmek ister. Bu nedenle doğal güzellik sırları araştırılır.


Son günlerde ikinci kez anne olan Victoria's Secret modeli Karlie Kloss, güzellik sırrını açıkladı ve sabahları uyguladığı güzellik rutinini YouTube kanalında takipçileriyle paylaştı. Ünlü model, cildini temizleme işlemi için dört aşama kullanıyor ve ilk olarak yüzünü buzlu suyla yıkadığını belirtiyor.

"Göz seksi" ile ilişkinizi yeniden ateşleyin! "Göz seksi" ile ilişkinizi yeniden ateşleyin!

Ardından temizleyici maskeyle cildini arındıran Kloss, daha sonra nemlendirici krem uyguladığını da ifade etti. Ünlü model, son olarak yüzüne soğuk masaj yaparak makyaja hazır hale getirdiğini dile getirdi.

Büşra Pekin'in yeni imajı olay oldu! Son halini görenler tanıyamadı Büşra Pekin'in yeni imajı olay oldu! Son halini görenler tanıyamadı

buzlu su yüze 1

BUZLU SU KULLANMANIN FAYDALARI NELERDİR?

Yüzü soğuk suyla yıkamak eski bir yöntemdir ve tahriş olmuş bir cildi sakinleştirmeye yardımcı olur. Buzlu su, sivilceler veya deri döküntüleri gibi cilt sorunlarına karşı etkilidir. Ayrıca şişkinliği azaltır ve genç ve parlak bir cilt elde etmek istiyorsanız, bu yöntemi düzenli olarak cilt bakım rutininizde kullanabilirsiniz.

Acun söyledi! Şeyma tek celsede boşandı Acun söyledi! Şeyma tek celsede boşandı

ANINDA PARLAKLIK SAĞLAR

Eğer cildiniz mat ve cansız hissediyorsa, buzlu su kullanmak hızlı ve etkili bir çözüm olabilir. Cildinizi buzlu suya tutmak, anında bir ışıltı sağlar. Buzlu su, cilt hücrelerinize oksijen sağlayarak cildinizi sağlıklı ve parlak gösterir.

buzlu su yüze 2

YÜZÜNÜZÜ ŞEKİLLENDİRİR

Buzlu su, gözenekleri anında sıkılaştırır ve cildinize daha sıkı ve şekilli bir görünüm kazandırır. Gözeneklerin daha küçük görünmesini sağlayarak cildinizin pürüzsüz ve taze görünmesine yardımcı olur.

Erken yaşlanma belirtilerini azaltmak istiyorsanız, buzlu su kullanmak harika bir seçenektir. Buzlu su, cildinizi genç ve canlı tutar ve yüz hatlarınızı daha belirgin hale getirir.

UZUN SÜRE KALICI MAKYAJ

Ciltteki doğal yağlar ve ter, makyajın dayanıklılığını etkileyebilir ve makyajın uzun süre taze kalmasını zorlaştırabilir. Özellikle açık ve geniş gözeneklere sahip olan kişiler, makyajlarının çabucak bozulduğunu fark edebilirler.Ancak buz gibi su kullanmak, doğal yağları kontrol altında tutar ve gözenekleri sıkılaştırarak makyajınızın uzun süre kalıcı olmasına yardımcı olabilir.

Kaynak: Haber merkezi-mynet