"Göz seksi" ile ilişkinizi yeniden ateşleyin! "Göz seksi" ile ilişkinizi yeniden ateşleyin!

Koca profesörün aklı fikri millilerin şortunda! Koca profesörün aklı fikri millilerin şortunda!

Son günlerde çeşitli iddialarla gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin yanı sıra Sıla Doğu hakkında da benzer iddialar ortaya atıldı.



Sosyal medyada gerçekleştirdiği canlı yayında, Sıla Doğu kokain kullanımını itiraf etti ve bu sırada küfürler ve hakaretlerde bulundu.

Eski çağlardaki gibi! Zamanı tersine döndürdüler Eski çağlardaki gibi! Zamanı tersine döndürdüler

Yalı Çapkını sosyal medyada gündem oldu! O sahne kırdı geçirdi Yalı Çapkını sosyal medyada gündem oldu! O sahne kırdı geçirdi

DİLAN POLAT'IN KARDEŞİ SILA DOĞU KİMDİR?

Sıla Doğu, 6 Mayıs 1996 tarihinde Adana'da doğmuştur ve Adanalıdır. Boyu 1,75 metre olan Doğu, 53 kilogram ağırlığındadır ve boğa burcudur. Dilan Polat'ın kız kardeşi olan Sıla Doğu'nun Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Aynı zamanda güzellik uzmanı ve dijital medya içerik üreticisi olarak da faaliyet göstermektedir.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, Instagram hesabındaki hikayeleri ve paylaşımlarıyla dikkat çeken bir isimdir. 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da doğan Polat, iki kardeşi olan bir ailede büyüdü. Küçük yaşta annesini kaybettikten sonra teyzesinin yanında büyüdü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı yaparak adım atan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün doğum anlarını fotoğrafladı. Doğum fotoğrafçılığının yanı sıra 2017 yılında ablasıyla birlikte İstanbul'da bir güzellik merkezi açtı. Dilan Polat adıyla açılan bu güzellik merkezi, Türkiye'nin birçok ilinde şubeleri bulunan bir işletmedir.

Kaynak: Haber merkezi-mynet