Sosyal medya, bu iddia ile yıkıldı. Türkiye'nin örnek çiftlerinden biri olarak görülen ve herkesin imrenerek baktığı Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu aşkı bitiyor mu? Ünlü oyuncu Kenan İmizarlıoğlu'nun, Sinem Kobal'ı aldattığı öne sürüldü. Bir sosyal medya kullanıcısının, Sinem Kobal'ın yıllar önce canlandırdığı "Selana" karakterine atıfta bulunarak "Selana, aldatıldın haber doğru" yazması üzerine ortalık karıştı.

'Lazkızı' Yine canlı yayını açtı! Bu kez fermuarlı çıktı! 'Lazkızı' Yine canlı yayını açtı! Bu kez fermuarlı çıktı!

ATV'de yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" programında sunuculuk yapan İmirzalıoğlu'nun, sete gidiyorum diyerek eşini aldattığı dedikodusu sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Öte yandan konuya ilişkin ünlü çiftten herhangi bir açıklama gelmedi.

Köpekler gibi içti! 4 ayağının üzerinde duramadı! Köpekler gibi içti! 4 ayağının üzerinde duramadı!

"RABBİM AKLIMI ALDI" DEMİŞTİ

Her fırsatta aşkını dile getiren Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Onunla konuşurken Rabbim aklımı aldı yerine onu (Sinem Kobal) koydu. Sinem latife yapmış olayın başlaması benimle oluyor. Üzerinden çok zaman geçtiği ve 2 çocuk sahibi olduğumuz için çok rahat konuşabiliyorum, gözden ve nazardan korkuyorum yoksa bunları böyle konuşup daha sonra evde tansiyon yükseliyor." demişti.


2016 yılında dünya evine giren ünlü çiftin, 2 çocuğu bulunuyor.

Kaynak: ELİF KIZILÇAY