TikTok hesabında paylaştığı videolarla dikkat çeken Reşit Bozdağ gözaltına alındı. Tomar tomar parayla çektiği videoyla bilinen ve Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan'la aşk yaşayan Bozdağ'ın Betkayan'ın kendisine daha önce aldırdığı uzaklaştırma kararına uymadığı gerekçesiyle gözaltına alındığı öğrenildi.

AVUKATINI SEVGİLİSİ TUTTU

Daha önce yaşanan bir tartışmanın ardından ikili birbirlerinden şikayetçi olmuş, Melis Buse Betyakan Bozdaü hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Betyakan, sosyal medyada, "Zamanında benimle ilgili uzaklaştırma kararı ve konuşma yasağı vardı. Bana yakınlaştığı ve yasağı olmasına rağmen hakaret ettiği için gözaltına alındı. 3 gün yatıp çıkacak. Avukatını da ben tuttum" ifadelerini kullandı.

TUTUKLANDI

Sarıyer'deki evinden çıktığı sırada bölgede devriye görevi yapan polis ekiplerince durdurulan ve kimlik sorgulaması yapılan Bozdağ'ın, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan kesinleşmiş hapis cezasının olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Bozdağ, tutuklandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ