Teksas'ta bir adam, çekiçle gitarı parçaladığında, müzik aletinin Taylor Swift tarafından imzalandığını düşünmüş olabilir. Ancak aslında bu gitar resmi olarak Swift tarafından imzalanmamıştı. Viral olan videoda 67 yaşındaki Gary Estes'in, bir yardım müzayedesinde 4.000 dolara satın aldığı gitara küçük bir çekiçle vurduğu görülüyor.

TEZAHÜRAT EŞLİĞİNDE

Müzayedeyi düzenleyen kuruluş olan Ellis County WildGame Dinner, gitarı imzalı bir CD ekiyle birlikte sundu ancak gitarın kendisinde imza yoktu. Estes, gitarı almak için sahneye çıktı. Sunucu ona bir çekiç verdi. Toplanan kalabalığın tezahüratları eşliğinde çekiçle onu parçaladı.

TARIMSAL EĞİTİM!

Kar amacı gütmeyen Ellis County WildGame Dinner, etkinliğin "yerel gençlere yönelik tarımsal eğitim" yararına olduğunu söyledi. Taylor Swift, 2024 ABD başkanlık seçimlerinde Kamala Harris'e destek vereceğini duyurmasının ardından Trump sempatizanlarının tepkisini çekmişti.

ŞAKA YAPMIŞTIM!

Gary Estes, "Bunda kötü niyetli bir şey yoktu. Bu sadece sahnede uydurdukları bir şakaydı" dedi. Ancak etkinliğin sözcüsü olan müzayedeci Craig Meyer, "Taylor Swift, politik bir şeye dönüştü. İşin özü de buydu. Eğlence sektöründekilerin siyaseti etkilemek için nüfuzlarını kullanmalarına yönelik hafif bir göndermeydi" şeklinde konuştu.
 

Muhabir: Eray Erginbaş