Bir avukat, Sean "Diddy" Combs'u cinsel saldırı ve istismarla suçlayan 120 kişiden birinin 9 yaşında bir çocuk olduğunu ve davanın yaklaştığını söyledi. Avukat Tony Buzbee, bir basın toplantısı düzenleyerek Combs'un çok sayıda küçük çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti.

BAŞKALARI DA VARDI!

Buzbee, New York'taki Bad Boy Records Stüdyosu'nda albüm çıkarmak için seçmelere katılan 9 yaşındaki bir çocuğun cinsel tacize uğradığını iddia etti. Avukat, "Başka çocuklar da seçmelere katılmak için oradayd. Hepsi bir plak anlaşması yapmaya çalışıyordu. Tamamı reşit değildi. Bu birey (9 yaşındaki), Sean Combs ve stüdyodaki birkaç kişi tarafından, hem ailesine hem de kendisine bir plak anlaşması yapma vaadiyle cinsel tacize uğradı" dedi.

25'İ REŞİT DEĞİL

Buzbee, hukuk firmasının AVA Hukuk Grubu ile birlikte Combs'a karşı davalar açmak üzere en az 120 kişi tarafından tutulduğunu söyledi. Buzbee, iddia edilen mağdurlardan 25'inin reşit olmadığını söyledi.

SAKİNLEŞTİRİCİ VERİLMİŞ

Bu insanlar arasında hem erkekler hem de kadınlar vardı. Mağdurların, tacize uğradıktan sonra şikayette bulundukları belirtildi. Birçoğuna "sakinleştirici" verildiği tespit edildi. Diddy, haraç, cinsel suçlar ve uyuşturucu gibi birçok suçlamayla yargılanıyor.

Muhabir: Münevver Beyza Morgül