Bu sezon SMS oylamasının olmayacağı Survivor'da, kadroda yer alacak isimler merak konusu haline geldi. Turabi'nin son dakika sağlık sorunları nedeniyle çekilmesi, hayranları büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.


Survivor 2020'de yaşadığı sakatlık nedeniyle diskalifiye olan ve herkesin kalbinde özel bir yer edinen Ersin Korkut, All Star kadrosunda yer alacak. Uzun süredir teklifler alan Korkut, nihayet Survivor'a katılma kararı aldı.



Acun Ilıcalı, bu kararı şu sözlerle duyurdu: "Survivor’ın çabukluğu ve hızıyla ses getiren yıldızlarından Ersin Korkut, All Star 2024 kadrosunda. All Star'da Ersin ile beraber olacağımız için çok mutluyuz."

Ekran Alıntısı

Ünlülerin aşermesi bile zengin! Hailey Bieber bakın ne aşermiş… Ünlülerin aşermesi bile zengin! Hailey Bieber bakın ne aşermiş…

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programındaki üstün oyunculuk yetenekleri ve sempatik tavırlarıyla tanınan Ersin Korkut, Acun Ilıcalı'nın en çok istediği isimlerden biri olmuştur. Ilıcalı, Korkut'u 5 kez farklı yarışmalara katılmaya davet etmiş ve son olarak Yılmaz Erdoğan'ı aracı olarak kullanarak bu isteğini iletmeye çalışmıştı.

Kaynak: haber merkezi