Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile başrolü paylaştığı Sadakatsiz dizisindeki etkileyici performansıyla geniş bir hayran kitlesi edinen Melis Sezen, şimdi de sosyal medyada ilgi odağı olmaya devam ediyor.



 

En son "Gülcemal" dizisinde rol alan Sezen, sadece garip danslarıyla değil, aynı zamanda benzersiz tarzıyla da sık sık gündemde kendine yer buluyor.



Melis Sezen, oyunculuğu kadar tarzıyla da dikkat çekerek hayranlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Sosyal medyada son paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Melis Sezen, siyah transparan detaylara sahip olan elbisesiyle verdiği pozlarla büyük ilgi çekti.




İddialı göğüs dekoltesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Sezen, hayranlarından gelen "Çok güzelsin" yorumlarıyla sevgi seli yaşadı.




Bir röportajında, "Yorulduğunda ya da her şeyden bıkma noktasına geldiğinde bununla nasıl başa çıkıyorsun?" sorusuna Melis Sezen şu şekilde yanıt vermişti: "Kaynağım inancım, her zaman, her an, teslimiyetim.



Dans etmek çok iyi geliyor bana, dans ediyorum. Kendimi akışa bırakmaya çalışıyorum, bırakıyorum.



Kitap okumak da çok dinlendiriyor, besliyor." Sezen, yaşamındaki dengeyi korumak için farklı yöntemlere başvurduğunu belirterek hayranlarıyla paylaşımda bulunuyor.

Kaynak: haber merkezi