Milan'la yollarını ayıran Stefano Pioli, taraftarlara veda ederken, "İngilizce öğrenmeye çalışıyorum ve yurt dışında yeni bir deneyime hevesliyim. Premier Lig kesinlikle çok güzel ve cazip bir fırsat olabilir" açıklamasında bulundu.

58 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcının, Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını tekrar koyan Ali Koç'un alternatiflerinden biri olduğu söyleniyordu. Ancak bu açıklamalar sonrasında Pioli'nin kafasında Türkiye yerine İngiltere bulunduğu ortaya çıktı.

SOMUT ADIMLAR ATILACAK

Fenerbahçe'de iki başkan adayı; Ali Koç ve Aziz Yıldırım, şu anda teknik adamlar konusunda geleceğe yönelik adımlar atamıyor. Her ikisi de seçimin bitmesini bekliyor. Sarı-Lacivertliler'de başkanlık seçimi 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamaması durumunda 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak.

Yeni başkanın belirlenmesinin ardından Kanarya'da teknik adam haricinde iç ve dış transfer konularının da çözülmesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin yaz döneminde hareketli günler geçirmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ