Seçil Erzan ve Denizbank davaları sürüyor. Davalarda ise yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.  Gazeteci Lube Ayar’a adliyede davayı takip eden muhabirlerden sert bir tepki geldi.

Davadan, Galatasaray'ın efsanesi Fatih Terim’e yönelik eleştirel haberler yapmasıyla ön plana çıkan Lube Ayar son olarak, “Tefeci, Fulya Terim’in hesabına neden 9.5 milyon TL gönderdi” başlıklı iddiayı özel haber olarak yayınladı. Lübe Ayar'ın bu paylaşımına Cumhuriyet gazetesinin adliye muhabiri Fahrettin Öztürk'ten sert tepki geldi. X hesabından tepkisini gösteren Fahrettin Öztürk, şu ifadelere yer verdi:

“Bunun adı AHLAKSIZLIK Gelmediği duruşmaya utanmadan ‘ÖZEL HABER’ yazabiliyor. Biz bugün 8 adliyeci sabahtan akşama kadar duruşmayı takip ettik Bu kadın yanlış bilgi paylaştığı duruşmada da foyası ortaya çıktığında duruşmada kendisinden başka muhabir yokmuş gibi algı yapmıştı.” 
 

Üzerinden saatler geçtikten sonra Fahrettin Öztürk, X hesabından bir paylaşım daha yaptı. Öztürk yaptığı paylaşımda şu açıklamaları yaptı:

Özel haber dediği de 10 gazetecinin takip ettiği, kamuya açık Seçil Erzan davası Gel de bu şahsa "gazeteci" de... Yalan yanlış ifadeler paylaştığı için duruşma salonundan atılan, mahkemenin, hakkında suç duyurusunda bulunduğu, adliye koridorunda ise avukata saldıran "izleyici"

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ