Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Neslim Güngen ve İnanç Güngen, yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alındı.


127 güzellik merkezi sahibi fenomen, sosyal medyadan eşini ihbar etti:  Boğazımı kesmekle tehdit ediyor - Fotoğraf Galerisi

 

Savcılık talimatıyla gerçekleştirilen operasyonla bu sabah erken saatlerde gözaltına alınan Güngen çifti, polis ekipleri tarafından emniyete getirildi. 

Fenomen Neslim Güngen gözaltına alındı - Resim: 3

Sosyal medya fenomenlerine yönelik kapsamlı bir soruşturmanın parçası olarak başlatılan operasyonda, Güngen çiftinin evine baskın düzenlendi. Savcılığın talimatı doğrultusunda harekete geçen emniyet güçleri, çiftin evinde arama yaptıktan sonra Neslim ve İnanç Güngen’i gözaltına aldı. Çiftin, soruşturmanın seyrine göre ifadeleri alınacak ve gerekli işlemler gerçekleştirilecek. 

NESLİM GÜNGEN KİMDİR

Neslim Güngen, 1986 yılında doğdu. Babası Gümüşhaneli, annesi Çankırılı olan Neslim Güngen, 13 yaşında ilk defa kuaför ve güzellik sektörüne atıldı. 19 yaşında iken ilk anneliğini yaşayan Güngen, 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimlerine katıldı. Güngen, 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarındaki makyaj ve güzellik videoları ile tanınıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA