2 ay önce Magazin

Ünlü futbolcu Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile ayrıldıktan sonra sosyal medyada yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti.

2 ay önce Yaşam

İstanbul Sarıyer'de iş kazası ağır sonuçlandı. Rumeli Hisarı'nda bir inşaat alanında yük indirildiği sırada hafriyat kamyonu kasasını kaldırırken yan yattı. O esnada kamyonun yanında bulunan işçi altında kalırken, inşaat işçisi olay yerinde hayatını kaybetti.

2 ay önce Keşfet

İngiliz ekibi Burnley'de forma giyen Wout Weghorst yeniden Süper Lig'e dönüyor. Hollandalı yıldız golcü, önümüzdeki sezon Türkiye'de forma giyme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Wout Weghorst gelişmesinin detayları haberimizde...

2 ay önce Gündem

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Bursa'da sabah saatlerinde gerçekleşen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından önemli bir uyarıda bulundu. Görür, depremin Mustafakemalpaşa-Orhaneli Fay zonunda meydana geldiğini belirterek, "Bu faylar doğrultu atımlı ve sağ yönlü bir yapıya sahip. Bu nedenle, bu fayların daha büyük ve yıkıcı depremler üretme potansiyeli bulunuyor" dedi.

2 ay önce Yaşam

Nevşehir'de korkutan bir kaza meydana geldi. Yaşanan kazada bir otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle Uçhisar - Göreme arası tek şeride düşürülürken kazayla ilgili soruşturma başladı.

2 ay önce Yaşam

Elveda Rumeli ve Lale Devri gibi unutulmaz dizilerdeki performansıyla hafızalarımızda yer eden ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, son model otomobiliyle kaza geçirdi. 11 milyon TL değerindeki aracının ön kısmı ciddi şekilde hasar gördü ve hurdaya döndü. Kazanın ardından Sayışman'ın sağlık durumu hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

2 ay önce Sağlık

Uykusuzluk, fazla yemek, aşırı hareket etme hali gibi durumların sonucunda yorgunluk yaşayabiliriz.Enerjimizin rutin olarak düşük olmasına ise halsizlik hali diyebiliriz.

2 ay önce Gündem

Mustafa Sarıgül Instagram'ın kapatıldığı andan itibaren sık sık X hesabından videolu paylaşım yapmaya devam ediyor. Mustafa Sarıgül, bu seferde Erzincan'da esnafın yanına giderek Instagram'ın açılması için çağrıda bulundu.

2 ay önce Gündem

Hamas'ın siyasi lideri İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da suikast sonucu öldürülmesi, İran ve İsrail arasındaki gerilimi daha da tırmandırdı. Bu olayın ardından, birçok hava yolu şirketi güvenlik kaygıları nedeniyle İsrail, Lübnan ve İran'a yönelik uçuşlarını askıya aldı. Bu gelişmelerin ardından sosyal medyada, Kurtlar Vadisi dizisindeki ilgili sahne yeniden gündem oldu.

2 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli okçumuz Elif Berra Gökkır, son 16 turunda Japonya'dan Satsuki Noda'yı 6-4 yenerek çeyrek finale yükseldi. Sporcumuzun çeyrek final mücadelesi saat 14.00'te yapılacak.